La qualitat en l'oli d'oliva. Sanitat i maneig en conreu de l'olivera

Dijous, 18 de gener de 2018 (De 18.00 h a 21.00 h)

Jornada Tècnica

ULLASTRELL, dijous 18 de gener de 2017

El conreu de l’olivera al Vallès Occidental ocupa només unes 200 ha. Tot i que no és un conreu principal, la recuperació d’antigues feixes i la producció d’oli d’oliva de determinades varietats en secà va prenent rellevància amb els anys. El conreu d’olivera es situa fonamentalment en marges i peces de conreu de petites dimensions difícils de mecanitzar. La recuperació del conreu de l’olivera per la producció d’oli afavoreix l’activitat agrícola i l’oferta gastronòmica local amb una necessària recuperació del paisatge a l’entorn de viles i ciutats.

Les claus de l’èxit en el conreu de l’olivera es fonamenten en pràctiques adreçades a millorar la productivitat però sense perdre qualitat en el producte.

L’objectiu de la jornada serà la de tractar aspectes relacionats amb la sanitat, el maneig del conreu i la qualitat del producte.

Quin cost té:

Jornada Gratuïta.Es necessària prèvia inscripció a través de l’Oficina Comarcal del Valles Occidental (tel. 937276490 – A/e: o a través del servei de preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat.

Casal Cultural

C/ Josep Fornell, s/n - 08231 Ullastrell - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 730 44 38
Telèfon: 687 874 513
Correu electrònic: ullas.casal@ullastrell.cat
Horari:  
Dilluns de 16 h a 20 h i de dimarts a diumenge de 9 h a 24 h.
Darrera actualització: 11.01.2018 | 08:06