Tothom ho sap fer bé, siguem cívics

Dilluns, 21 de setembre de 2015 a les 00:00
Aparcar bé i a on toca, portar el gos lligat i recollir excrements, dipositar els residus a dins dels contenidors, trucar al telèfon 902.464.465 per recollida de trastos vells,... si tots ho sabem fer, per què no ho fem i contribuïm a un millor veïnatge?

Aquests dies, i en les properes setmanes, s'ha intensificat el control, i amb això les sancions, a aquelles conductes incíviques que es produeixen al municipi. Principalment s'intensifiquen en l'àmbit de l'aparcament, gossos (conducció i excrements) i mals usos dels contenidors.

Des de fa temps molts veïns han fet arribar a l'Ajuntament, ja sigui via instància o altres vies (reunions de barri, trobades personals, etc...) les queixes respecte aquestes males conductes. És habitual les queixes tipus: "En aquest carrer hi ha sempre molts excrements de gossos", "A tal lloc sempre s'aparca malament, fent impossible el pas", "Els contenidors d'aquella zona sempre hi deixen mobles", ...

Així doncs recordem a veïns i veïnes que cal respectar les senyalitzacions i normes de circulació i estacionament, que els gossos han d'anar lligats i les seves deposicions s'han de recollir; i que els residus han d'anar dins dels contenidors o que existeix un telèfon per a la recollida de mobles.


Moltes gràcies a tots aquells i aquelles que respecten les normes mínimes de civisme, que són la gran majoria, i lamentem que s'hagi de sancionar, però a vegades és l'última i única manera de fer tocs d'atenció.


Les persones que siguin sancionades poden adreçar-se a les oficines municipals on s'atendran les seves al·legacions i se'ls informarà del procediment corresponent arran de la sanció.

Darrera actualització: 19.09.2016 | 12:02