PLE ORDINARI MES DE GENER DE 2016

Dilluns, 18 de gener de 2016 a les 00:00

Per la present tinc a bé convidar-vos a la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament que tindrà lloc el proper dia 20 de gener de 2016, a les 20:00 hores, amb el següent ordre del dia:

01.- APROVACIÓ DE LES ACTES ANTERIORS.

02.- AL•LEGACIÓ PRESENTADA PER ELS GRUPS MUNICIPALS D'ERC I JPU-CP A LA PROPOSTA DE REGLAMENT SOBRE LA GESTIÓ I PROMOCIÓ CULTURAL DEL CASAL CULTURAL I RECREATIU D'ULLASTRELL.

Al•legacions en la comissió de funcionament del Casal per tal de solventar alguna anomalia que podia donar-se en el funcionament de les bases aprovades en el darrer ple. Recau, sobretot, en la voluntat del govern de generar consens en els membres que formin part de la comissió entre tots els grups polítics, però que si no és possible, sigui el govern qui pugui designar els membres que en formin part per tal de no encallar el propi funcionament.

03.- MODIFICACIÓ PRESSUPOSTÀRIA: 01/2016. PROPOSTA D'ACORD DE PLE MODIFICACIÓ DE CRÈDITS, MODALITAT EXTRAORDINARIS FINANÇATS MITJANÇANT BAIXES DE CRÈDITS D'ALTRES APLICACIONS.

Modificació al pressupost necessària per poder tornar a terme l'assignació de recursos necessaris per tirar endavant una altra convocatòria de microcrèdits per les empreses i emprenedors locals. En aquesta ocasió, la dotació és de 20.000 € per crèdits a 36 mesos i sense interessos.

04.- APROVACIÓ INCIAL DE LES BASES REGULADORES PER A LA CONCESSIÓ D'AJUTS REINTEGRABLES O MICROCRÈDITS PER AFAVORIR LA CREACIÓ I MODERNITZACIÓ D'EMPRESES A ULLASTRELL PER A L'ANY 2016, CONVOCATÒRIA 2016.

Bases de la convocatòria dels Microcrèdits. A proposta del govern, s'ha considerat interessant posar-ne en marxa una nova convocatòria per tal de donar cobertura a noves empreses i a les existents que necessitin fer inversions amb unes condicions interessants i avantatjoses

05.- PROPOSTA D'ACORD D'APROVACIÓ INFORME QUART TRIMESTRE 2015 LLEI DE MOROSITAT.

Seguint les indicacions de la Llei de Morositat, a final d'any cal publicar i posar en coneixement el informe de morositat del darrer trimestre. Aquest document conté totes les factures no pagades dins el termini legal de 30 dies. En aquest cas, l'informe conté una relació que ascendeix a 5.100 €, que corresponen a diferents factures que s'estan revisant amb els proveïdors per possibles discrepàncies o errors. Val a dir que l'Ajuntament continua amb la dinàmica i obligació de fer els pagaments dins els terminis legals previstos. Per rigorositat, per compliment de la Llei, però també per poder ser exigents en els compliments dels contractes.

06.- DONAR COMPTE DE LES RESOLUCIONS D'ALCALDIA.

07.- MOCIONS I TEMES D'URGÈNCIA.

08.- PRECS I PREGUNTES

Ullastrell, 15 de gener de 2016


Joan Ballbè i Herrero
Alcalde

 

Darrera actualització: 19.09.2016 | 12:02