Informació sobre seguretat

Divendres, 21 d'abril de 2017 a les 09:50

En aquesta notícia trobareu consells relatius a la seguretat, havent-hi informació sobre robatoris, col·laboració ciutadana i consells.

Robatoris

Darrerament s’ha produït un increment dels  robatoris a domicilis. Aquesta situació no és exclusiva d’Ullastrell, els municipis del nostre entorn estan patint també aquesta xacra d’igual manera. 

Des del passat més de novembre del 2016  s’ han duplicat les guàrdies nocturnes i els horaris diürns s’adapten en funció de les necessitats de seguretat.

Els nostres servies de vigilància, conjuntament amb Mossos d'esquadra, estàn treballant per tal d'evitar futurs robatoris.

 

Col·laboració Ciutadana

 

La col·laboració ciutadana és fonamental per tal de poder evitar robatoris i es demana que tingueu en compte les següents recomanacions:

Si observeu moviments estranys de persones o cotxes que us facin sospitar truqueu al 112 (si és possible agafar totes les dades, matrícula, model de cotxe, color)

En el cas que es pateixi qualsevol fet delictiu, la recomanació és que no es toqui res, que s’ avisi els Mossos d’ Esquadra trucant al 112 i que es faci la denuncia a la comissaria de Mossos més propera. També és important informar a l’ Ajuntament de l’incident per tal que el Servei de Vigilància pugui fer el correcte seguiment a l’ adreça de correu  ullastrell@ullastrell.cat o al telèfon 937887262

Si teniu dubtes, propostes o voleu comentar qualsevol tema de Seguretat Ciutadana podeu contactar directament amb Dolors Sucarrats sucarratspd@ullastrell.cat o demanar cita al telèfon 937887262

Consells de seguretat

 

Darrera actualització: 05.12.2018 | 09:09