A punt per la Fira de Santa Llúcia

Divendres, 7 de desembre de 2018 a les 00:00

Els dies 15 i 16 de desembre a Ullastrell es durà a terme la Fira de Santa Llúcia. Al carrer Serra (davant l’Ajuntament), ambdós dies (dissabte de 11 a 14h i de 17 a 20h i diumenge de 11 a 14h)  podrem gaudir de parades solidàries, productes nadalencs i de comerciants locals per tal de viure l´ambient nadalenc i sentir el caliu dels firaires i de totes les activitats que tenen a punt.

No hi faltarà l’habitual recollida d'aliments al costat del Gran Tió Solidari (Càritas), la Cantada de Nadales (Coral d’Ullastrell), la xocolatada (Ullastrell Solidari) per la Marató de TV3, la visita de La Grossa, i noves parades i activitats com tallers nadalencs (AMEU), jocs infantils i molt més!
DISSABTE 15:
·         11-13h: Taller d’estampació de paraigües
A càrrec de l’AMEU. Inscripcions a Biotabags, Cal Forner i la Farmàcia.
·         19h: Cantada de Nadales a càrrec de la Coral d’Ullastrell
S’acompanyarà d’una xocolata amb melindros, per fer passar el fred, de la mà d’Ullastrell Solidari, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Ullastrell.
Els beneficis aniran destinats a la Marató de TV3.
DIUMENGE 16:
·         11-13h: Taller d’estampació, confecció i camins de taula
A càrrec de l’AMEU. Inscripcions a Biotabags, Cal Forner i la Farmàcia.
·         11-14h. Ens visitarà La Grossa!
Vine a comprar el teu número a la parada de l’Entitat Ullastrell Solidari.
·         11-14h. Jocs Infantils amb Players (a partir de 3 anys).
I no hi faltarà l’encesa de les llums de Nadal, amb la col·laboració de l'AMEU.
Viu la Fira fent un tomb!
PARADES: Al teu gust: manualitats de fil / Bazar: articles de regal / Biota Bags: bosses, artesania i disseny / Celler Can Morral: vins i oli / GumiAnoles: gominoles artesanes / Joieria 2Tocs: joies artesanes /  Mató d’Ullastrell: formatges i matons artesans / AMEU: tallers nadalencs /Càritas Ullastrell: recollida d’aliments / Fundació MSD:  recollida de fons per la investigación del Dèficit Múltiple de Sulfactasa / Ullastrell Solidari: productes solidaris, La Grossa de Nadal, xocolatada. / Vida i Pau: flors de Pascua, selecció de plantes de Nadal i molsa / Ajuntament d’Ullastrell: regidoria de Medi Ambient Campanya de Reciclatge  / ERC Ullastrell: taller de cartes solidàries als presos polítics / Junts per Catalunya: taller de llaços grocs, taller de desitjos a l’Arbre de Nadal, recollida solidària d’aliments.
NOTA: El carrer estarà tallat durant el cap de setmana. No es podrà aparcar a la zona marcada per la Fira.

Darrera actualització: 07.12.2018 | 08:23