Acte d’Inauguració del Punt Verd d’Ullastrell

Dilluns, 18 de novembre de 2019 a les 00:00

Ahir diumenge 17 de Novembre de 2019 es va inaugurar el Punt Verd d’Ullastrell amb la presència de l’Alcalde d’Ullastrell, Sr. Jaume Puig, el Director de l’Agència de Residus de Catalunya Sr. Josep Maria Tost; l’Alcalde de Matadepera  i President del Consorci de Residus del Vallès Occidental Sr. Nil López i la Regidora de l’Ajuntament de Terrassa Sra. Lluïsa Melgares.

Ullastrell era l’únic poble de la comarca sense aquesta infraestructura i l’Ajuntament d’Ullastrell l’ha fet possible gràcies a una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya de 203.000 euros.

Aquest nou servei , situat a la Crta BV1203 Km 5, obrirà les seves portes el proper dissabte 23 de novembre a les 10.00 del matí i servirà per poder gestionar els residus domèstics de les famílies locals que no poden ser dipositades en les fraccions de residus ordinàries.

El punt verd romandrà obert els dissabtes de 10.00 a 14.00h i els dimecres de 16.00 a 20.00 i els veïns/es tindran descompte en la taxa si certifiquen un ús de 6 vegades en el primer semestre de cada any.

Aquest servei a més serà el preludi del canvi de model de recollida de residus que en els propers mesos passarà al model de “Porta a Porta”.

Aquest punt verd se suma a una sèrie d’accions en pro del medi ambient que ha anat desenvolupant l’Ajuntament d’Ullastrell en els darrers anys com l’escalfament de tots els edificis municipals amb biomassa, la generació de part de l’electricitat de l’escola via plaques fotovoltaiques o la substitució de bona part de l’enllumenat públic amb equips més eficients.

Darrera actualització: 18.11.2019 | 14:48

Imatges

Director Agència Residus i Alcalde