Actuació de neteja forestal al Bosc propietat de Ca n’Amat

Dimecres, 30 de desembre de 2020 a les 11:00


A partir del dia 30 de desembre es portaran a terme actuacions de neteja forestal en el bosc de la propietat de Ca n'Amat. En concret es treballarà en una superfície de 2,81 ha on es realitzaran accions d'aclarida i millora i es trauran peus dominats i malformats, i algun de codominant per rebaixar densitat fins a 400 - 500 peus/ha. Sols es retiraran pins. Es potenciarà l'alzina com a espècie més resilent i més adaptada al canvi climàtic.
El Pressupost 4250 € IVA inclòs i va a càrrec de l'Associació de Propietaris Forestals de Rubí, Ullastrell, Castellbisbal, i Abrera de la qual en formen part l'Ajuntament d'Ullastrell i diversos propietaris del municipi, i que té la seu a l'edifici de l'Ajuntament. Es preveu que l'actuació tindrà una durada d'uns 10 dies.
Aquesta neteja és una acció més de neteja forestal com les que ja han tingut lloc als boscos del Bolet i Ca n'Ametller. Durant el 2021 se seguiran fent aquestes actuacions i des de l'Ajuntament animen als propietaris forestals locals a fer-se socis de l'associació per tal de poder rebre ajudes i actuacions en els seus terrenys.

Darrera actualització: 30.12.2020 | 12:04