Afectacions a la C243c a Ca n’Amat d’Ullastrell

Dijous, 1 d'agost de 2019 a les 00:00

El passat 15 de Juliol es van iniciar les obres de construcció del nou accés de Ca n’Amat a la C243c ( Carretera de Martorell).

Les obres promogudes per la Generalitat de Catalunya, propietària de la carretera, tindran una durada d’aproximadament 6 mesos i un pressupost d’uns 600.000 euros. L’objectiu de l’actuació és la construcció de carrils d’accés a la urbanització i d’incorporació a la mateixa carretera per tal, de garantir una millora en la seguretat.

Les obres comportaran afectacions a la mobilitat de tot el municipi, especialment pels veïns i veïnes de Ca n’Amat,  i que detallem a continuació, tal i com es va fer en l’acte públic del dia 29 a la zona esportiva de la urbanització:

A partir del 5 d’agost  : NO ES PODRÀ ACCEDIR A LA C243c PER CA N’AMAT.  Per tant no es podrà sortir de Ca n’Amat per la Carretera de Martorell i només es podrà sortir o pel camí ral o pel Carrer de la Vall/Carrer del Bosc.  SÍ QUE ES PODRÀ ENTRAR A LA URBANITZACIÓ  VIA C243c tant des d’origen Terrassa com d’origen Martorell. En definitiva, es podrà entrar però no sortir cap a la carretera de Martorell.

A partir de la segona quinzena de Setembre: NO ES PODRÀ ENTRAR NI SORTIR DE CA N’AMAT per la C243c. Per tant les úniques entrades i sortides a la urbanització seran les de Camí Ral i Carrer de la Vall/Carrer del Bosc. Aquest tancament de l’accés es prorrogarà fins a la finalització de l’obra o fins que la direcció facultativa ho permeti.

Aquestes obres són una reivindicació històrica del municipi d’Ullastrell i en especial dels veïns i veïnes de Ca n’Amat. Arriben després d’anys de negociació amb la Generalitat i ara ja estan en marxa. És evident que les obres d’aquestes característiques comporten molèsties i afectacions però segur que són per un bé comú de tot el municipi.

Darrera actualització: 01.08.2019 | 12:40