Aprovat el projecte del Punt Verd d’Ullastrell

Dijous, 20 de desembre de 2018 a les 00:00

El Ple extraordinari celebrat ahir 19 de Gener va aprovar per unanimitat el projecte presentat pel Govern Municipal sobre el Punt Verd d’Ullastrell.

Aquesta serà una instal·lació  de recollida de residus domèstics situat a la zona del Polichemi.

Aquest projecte està subvencionat per la Generalitat de Catalunya amb 200.000 euros i es compta que estarà finalitzat a finals de Juliol de 2019.

Ullastrell era fins ara l’únic municipi de la comarca del Vallès Occidental que no comptava amb una instal·lació d’aquestes característiques . El Punt verd substituirà la Deixalleria Mòbil que visitava el municipi un cop al mes i ampliarà doncs la recollida d’aquests residus domèstics a diversos dies a la setmana, tot i que l’horari de funcionament encara està per concretar. Després de l’aprovació es publicaran els plecs tècnics i administratius per a la licitació.

El Govern mostra la seva satisfacció d’haver pogut trobar un espai municipal després d’haver compartit altres possibilitats amb els veïns de Ca n’Amat i del Turó de Can Palet. Finalment, i després de diverses modificacions urbanístiques relacionades amb el treball del POUM, es podrà instal·lar el Punt Verd en aquesta zona. El Govern també vol agrair la bona disposició i tracte rebut per part de l’empresa Polichemi SL.

Darrera actualització: 20.12.2018 | 15:12