Balanç del Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament d'Ullastrell

Dilluns, 15 de març de 2021 a les 00:00

Des de la Regidoria d’Ocupació i Suport a l’emprenedoria de l’Ajuntament d’Ullastrell es treballa per oferir un servei integral d’orientació i assessorament en el camp de l’ocupació a les persones que busquen feina o un canvi professional, així com a les empreses que requereixen cobrir llocs de treball.

La situació d’emergència sanitària provocada per la COVID-19 ha produït canvis dràstics en la situació laboral i econòmica de moltes persones i empreses del municipi. Una dada que ho reflecteix és l’augment de la situació d’atur registrat que ha augmentat un 17,8 % respecte l’any anterior (Observatori Consell Comarcal Vallès Occidental).

 

Davant d’aquesta situació s’ha ampliat i flexibilitzat el suport que s’ofereix des del servei, oferint suport a les necessitats de la ciutadania i les empreses, amb els serveis de Call Center, que ha donat servei de dilluns a divendres de 9h a 20h durant el període de confinament, el web del directori de recursos i el banc de recursos d’ocupació.

 

Durant el 2020 s’han atès de forma personalitzada a 107 persones en format presencial o a distància, segons necessitat.

 

Un total de 27 persones s’han donat d’alta al servei que es gestiona des del propi Ajuntament d’Ullastrell,  (Xarxa Xaloc- Diputació de Barcelona).

 

Al llarg de l’any s’han gestionat 10 ofertes de feina que han generat oportunitat d’ocupació. A més a més 25 persones s’han pogut incorporar novament al Mercat de Treball, a través d’altres vies.

 

Es destaca la col·laboració amb el Consell Comarcal en el desenvolupament de projectes que ajuden a donar oportunitats a la ciutadania i les empreses del municipi. En total 11 persones vinculades al SLO d’Ullastrell ha participat en algun programa del Consell Comarcal del Vallès Occidental (Ubica’t, 30 Plus, Treball i Formació i Enfeina’t)

 

Servei Local d’Ocupació i suport a l’Emprenedoria

Dimarts i Dijous de 9 a 14 h al Ajuntament d’Ullastrell

 

Cita prèvia per atencions:

93 788 72 62

Darrera actualització: 15.03.2021 | 10:58