Comencen les vacunacions COVID a les persones d’ Ullastrell

Dilluns, 1 de març de 2021 a les 00:00

Les vacunacions es faran en diverses fases:

Fase 1 Dependents 3er grau totes les edats: 
Aquests darrers dies el servei d' Atenció Primària del Departament de Salut s’està posant en contacte amb totes les persones del municipi amb una dependència de 3r grau de totes les edats per tal d’administrar-los  la vacuna contra el COVID (la persona dependent i dos cuidadors/es) a partir del proper dimecres 3 de març. 


Fase 2 Majors de 80 anys : 
Durant aquesta setmana també es trucarà a les persones majors de 80 anys per anar concertant cites al Centre de Mútua situat al carrer del Castell de Terrassa o, en el cas de no poder desplaçar-se, podran demanar l’administració de la vacuna a domicili (segons informa CatSalut).


Informacions Generals: 
CatSalut ens demana màxim rigor en l’assistència a la cita i/o en assegurar la presència al domicili el dia acordat, ja que  en cas contrari es podria perdre la dosis a causa de la complexitat en el transport i conservació de la pròpia vacuna.
Per aquesta complexitat en el transport i conservació no es poden fer vacunacions massives com en el cas de la vacuna de la grip. Per aquest motiu la majoria de vacunacions es realitzaran en centres especialitzats ( Mútua de Terrassa)

Darrera actualització: 01.03.2021 | 22:09