CUIDEM-NOS (carta de l'Alcalde a les ullastrellenques i ullastrellencs)

Divendres, 13 de març de 2020 a les 00:00

Vivim una situació excepcional i Ullastrell no n’està al marge. Aquest virus està modificant les nostres vides i costums de forma excepcional.  Aquesta situació ens fa prendre decisions i mesures difícils però molt necessàries.

Des del govern municipal , i en nom meu, demanem a tots els veïns i veïnes que acompleixin les mesures decretades tant per el Govern de la Generalitat com les decretades per aquest govern i alcaldia. Són moments excepcionals i ens toca actuar de forma excepcional.

Ullastrell ha demostrat en moltes ocasions que és un poble extraordinari fent possibles fets i actes extraordinaris. Ara és un d’aquests moments on se’ns demana el millor de nosaltres mateixos/es. Ara toca fer cas a les recomanacions i a les autoritats, i fent-ho, segur que som capaços de sortir-ne ben parats/des.

Treballem en contacte directe amb les administracions supramunicipals , autoritats polítiques i sanitàries i intentem transmetre-les de la forma més ràpida . Vivim en la societat de la informació i molta gent té accés a les xarxes socials, però recordem que molta gent encara no. Us demano també que fem arribar la informació a la gent gran o aquella gent que no tingui accés a la xarxa o a la informació.

Teniu diversos canals d’informació local: les xarxes de l’ajuntament, web, telèfon, butlletí, etc. Ho trobareu tot al web o també en informacions físiques a les cartelleres o llocs habituals ( botigues, marquesines).

El govern municipal segueix més actiu que mai i ens podeu contactar, com sempre, per qualsevol dubte o informació, no deixarem mai d’atendre al veïnat. Preguem també que entre totes i tots entenguem aquestes circumstàncies. Cal que actuem amb responsabilitat i fraternitat cap a nosaltres mateixos i cap a la resta de veïns.

Estem a la vostra disposició per tot allò que us faci falta. Sobretot, cuidem-nos.

Jaume Puig Puig

Alcalde d’Ullastrell

Ullastrell,13 de març de 2020

Darrera actualització: 13.03.2020 | 18:10