El Camí de Sant Jaume, una experiència especial

Divendres, 29 de setembre de 2017 a les 08:45

Potser ja us heu decidit a fer la vostra ruta a Santiago de Compostela o tot just esteu començant a buscar informació sobre ella, però segur que us interessa saber una mica més com funciona aquest recorregut medieval que des de fa uns 25 anys està tornant a tenir l’esplendor de fa uns segles.

El camí es divideix en diferents etapes d’aproximadament uns 20km, que poden ser més o menys depenent de la nostra forma física o de si decidim fer-lo en bicicleta o a cavall. Les etapes són ideals per a conèixer una mica els pobles que travessem, com per exemple el d’Ullastrell. En la vostra ruta cap a Santiago, o cap a la propera muntanya de Montserrat, aquest és el lloc ideal per aturar-vos a fer un àpat o simplement descansar admirant les vistes des dels miradors del poble.

 

Una altra de les característiques del camí són els seus albergs per a peregrins, punt de reunió i trobada per a tots els caminants i que són l’entorn ideal per a teixir relacions que durin més enllà de la nostra ruta. Si la vostra ruta per a fer el camí de Sant Jaume passa per Ullastrell una bona opció d’allotjament és lHostalatge Jordi Sans. Aquest nou punt de trobada i estada de visitants porta el nom de Jordi Sans, en homenatge al fundador del Grup de Muntanya d'Ullastrell, un autèntic amant de la natura i la muntanya que va introduir aquesta passió a moltes persones d’Ullastrell; els quals, encara, de manera particular o des del mateix Grup de Muntanya, segueixen les seves passes.

 

Per això, no heu d’oblidar unes bones sabates per a caminar i l’equipament necessari per fer d’aquesta experiència una de les més satisfactories de la vostra vida.

Darrera actualització: 29.09.2017 | 08:55