Els Ullas guanyen la Festa Major 2017

Dimecres, 16 d'agost de 2017 a les 00:00

Acomiadem una altra Festa Major que segueix tenint una alta participació i reafirma la ubicació de la Serra com a centre neuràlgic de les activitats.

Dimarts a la nit tothom estava expectant per saber quin dels dos bàndols seria el guanyador, Ullas? Trell?... finalment es va saber que enguany tornaria a onejar la bandera vermella dels ULLAS!

Una alta participació a totes les activitats, afluència de veïns als carrers, anar a veure la casa de fulanito que la té molt ben engalanada, anar a mirar carrers de Can Gras a Cal Jep sense cap mandra, voltar, badar, quedar amb la família i amics,... va ser la tònica general aquests dies de festa.

Des de la Comissió es vol agrair la gran feinada que suposa arreglar els carrers, les hores i estones dedicades per què Ullastrell faci goig, cases amb tot tipus de detalls a les façanes, entitats organitzant activitats, la colla dels Geganters i els d’Usònica portant la logística, els joves que empenyen fort des de baix, els més petits en unes bicis que semblaven de tot menys bicis,... tothom hi ha tingut cabuda i això fa que Ullastrell sigui ric en veïnatge.

A les xarxes socials de l’Ajuntament (Instagram i Facebook) podreu veure un recull de fotografies d’aquests dies.

Darrera actualització: 18.08.2017 | 09:19