En marxa les obres de construcció de dos nous habitatges públics a Ullastrell

Divendres, 7 de setembre de 2018 a les 00:00

A finals d’agost s’han posat en marxa les obres de construcció de dos nous habitatges públics de l’Ajuntament d’Ullastrell ubicats dins l’edifici de les “Escoles Velles”. Aquests dos nous habitatges, d’uns 75 m2 amb dues habitacions, són la segona fase després de la construcció de 3 habitatges per a joves que es van portar a terme durant el 2017 i que ja van estar adjudicats.

Les obres costaran al voltant dels 70.000 euros sufragades en bona part amb ajudes de la Diputació de Barcelona. Amb aquestes obres es donarà per tancada tota la rehabilitació de l’edifici que després d’albergar durant molts anys l’escola del municipi ara s’ha convertit en un Hub empresarial i al mateix temps en 5 habitatges públics.

Les bases per accedir a aquests dos habitatges van ser aprovades en el ple de Juliol i es publicaran en les properes setmanes.

Tanmateix el govern celebra que, amb aquesta acció, Ullastrell haurà passat en pocs anys  de 0 a 6 habitatges públics que ajuden a aplicar polítiques socials d’habitatge i joventut així com  al manteniment i sostenibilitat econòmica de l’edifici.

Darrera actualització: 07.09.2018 | 13:26