Es crea una comissió d’estudi sobre la millora de la zona esportiva d’Ullastrell

Dijous, 20 d'abril de 2017 a les 12:20

El Govern proposa i aprova, junt amb la resta de grups polítics, crear una comissió d’estudi sobre la millora de la zona esportiva d’Ullastrell.

En el ple extraordinari celebrat ahir es va aprovar per unanimitat la creació d’una comissió d’estudi sobre la millora de la zona lúdico-esportiva del nucli urbà d’Ullastrell. La comissió tindrà per objecte estudiar les mancances actuals i poder encarar les deficiències històriques que pateixen aquestes infraestructures. En concret s’estudiarà la pista poliesportiva ( ferm , coberta i tancaments) , camp de futbol (gespa artificial, tancaments, accessos i lluminàries), Piscina ( vasos, zona de lleure i vestuaris), parc de la Bassa ( zona lúdica, skatepark, enjardinaments) així com la gestió de la mateixa, costos de manteniment, redacció dels projectes, etc...

La comissió estarà formada per membres de cada grup polític, l’arquitecte municipal així com entitats que facin ús de les instal·lacions. La finalitat de la comissió doncs, serà la de poder planificar les inversions en aquestes infraestructures de forma conjunta amb els agents implicats.

La proposta sorgeix arran d’una moció presentada pel PdCat sobre l’estudi de proposta d’instal·lació de gespa artificial en el camp de futbol. El govern municipal valora la proposta però està anant  més enllà i proposa estudiar tota la zona esportiva ja que, com hem esmentat, les instal·lacions pateixen mancances greus. En l’anterior mandat ( ERC-PSC) ja s’hi van invertir més de 70.000 euros però el govern és conscient de que la zona necessita més inversió. I a més, tot i que la situació econòmica és bona per al consistori, es creu des del govern que cal planificar bé les inversions per no fer trontollar aquesta estabilitat econòmica.

Des del govern es vol destacar la implicació del Club de Fubtol Ullastrell, el Club de Futsal Ullastrell i el PdCat en arrancar aquesta proposta de treball conjunt a fi del bé d’unes infraestructures tant importants per al poble.

Darrera actualització: 20.04.2017 | 12:19