Es paralitzen les obres de la C243c fins a nou avís

Dijous, 19 de setembre de 2019 a les 00:00

Les afectacions de mobilitat previstes queden sense efecte

L'Alcalde i la Regidora d'urbanisme van assitir a una reunió sobre el Projecte de Millora de la C243c el passat 17 de setembre. El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya van informar que degut a uns problemes amb el terreny de la fonamentació hauran de refer el projecte i cercar noves solucions tècniques i administratives per seguir amb les obres.
Segons sembla, l'estudi geotècnic d'aquest terreny no ha donat els resultats òptims per a la fonamentació.

Per tant ens van informar que l'obra queda aturada fins a la redacció del nou projecte i les afectacions de mobilitat previstes queden sense efecte fins a nou avís.
El Departament es va comprometre a fer arribar a l'Ajuntament la informació sobre la previsió i noves dates de reinici de les obres que es preveu en diversos mesos.
Tot i així, el Departament també va informar que tot i aquesta aturada, la resta de les obres de millora de tota la carretera segueixen endavant.
També es va parlar de les afectacions a la rotonda de " l'empalme". Des de l'Ajuntament es van proposar un parell de propostes i el departament es va comprometre a estudiar mesures provisionals per facilitar la incorporació a la C243 i a realitzar els estudis tècnics i econòmics durant el 2020 per a la construcció de diverses rotondes en l'eix de la carretera.

Darrera actualització: 19.09.2019 | 07:30