Inaugurat el nou tram i mirador del carrer Serra

Dimarts, 31 de juliol de 2018 a les 00:00

El passat divendres 27 i dissabte 28 es va fer la festa d'inauguració del nou tram de plataforma única del carrer Serra i del nou Mirador.

Un concert a la nit de divendres de la cantautora Sandra Bautista va donar el tret de sortida de dos dies de festa que servien per inaugurar el nou tram del carrer Serra.

Divendres a la nit, es va estrenar l'escenari que està situat en el nou mirador, amb unes taules i cadires davant i un eclipsi de Lluna al cel, van fer una vetllada especial.

Dissabte el carrer en va ser el protagonista, on es van situar diferents jocs de metall i fusta només aptes pels més destres! Un berenar amb la coca d'Ullastrell i begudes fresques per fer passar la calor, van donar lloc a l'acte d'inauguració com a tal, on hi va participar el Sr. Josep Ramon Mut, diputat d'Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona i el Sr. Joan Ballbè, alcalde d'Ullastrell.

I per tancar la festa, els petits i no tan petits van ballar al ritme de Carles Cuberes, tot gaudint de com s'anava ponent el sol darrera Montserrat.

Aquest tram és de plataforma única, sense barreres arquitectòniques i amb preferència per als vianants, fent que els vehicles puguin passar a una velocitat limitada i aparcant a la zona així indicada.

 

*En podeu veure diferents fotos dels dos dies a les XXSS de Facebook i Instagram de l'Ajuntament d'Ullastrell.

Darrera actualització: 03.08.2018 | 09:17