Inici de les obres de millora del carrer Serra

Dijous, 16 de novembre de 2017 a les 00:00

En els propers dies s’iniciaran les obres de remodelació del carrer Serra en el tram que s’inclou entre la Plaça Lluis Companys i la Plaça dels Infants. Les obres, que es portaran a terme a càrrec de l’empresa ISEOVA SL, tenen una previsió de 4 mesos aproximadament des del seu inici.

Essent conscients de que s’afecta el carrer principal del municipi i les molèsties que s’ocasionaran tant en la circulació, aparcament i comerç, s’ha pactat amb l’empresa que , dins les possibilitats, es mantindrà la circulació de vehicles mentre duri les obres de la primera i segona fase, és a dir, mentre les obres afectin el primer tram entre Plaça Lluis Companys i el Carreró de cal Barber. És evident que quan les obres afectin al següent tram, molt més estret, el trànsit pot quedar tallat totalment.

Per aquest motiu l’Ajuntament ha habilitat un aparcament a la zona del camí de la roureda i el carreró de la Sardina per potenciar l’accés de vianants als comerços d’aquest sector.

Es recomana a tothom utilitzar els aparcaments més propers al Carrer Serra, és a dir: Aparcament del Camí de la Roureda (14 places), Aparcament Antiga Escola (35 places), Aparcament Cucut (15 places) i Aparcament Casal (35 places). Així mateix animem a tothom a seguir comprant als comerços locals , uns comerços que són part vital de la nostra comunitat.

Darrera actualització: 17.11.2017 | 08:31