L’Ajuntament d’Ullastrell ajorna la Festa Major 2021

Divendres, 23 de juliol de 2021 a les 08:00

Després de moltes converses i valoracions el govern municipal ha decidit ajornar la Festa Major d’Ullastrell fins a noves dates, probablement al mes de setembre. 
 

La celebració de la Festa Major d’aquest any estava prevista del 13 al 15 d’Agost, però degut a l’estat actual de la pandèmia i, per evitar el risc de contagi que comporten les aglomeracions de persones, tots els actes previstos s’ajornen a l’espera de que la situació sanitaria millori.  

Totes les activitats de la Festa Major estaven programades seguint les recomanacions del Procicat i de Salut, però per responsabilitat, i davant de l’increment de contagis de Covid-19 de les últimes setmanes, el govern no creu convenient promoure activitats que puguin comportar un risc per als seus veïns i veïnes. 

A més, les restriccions vigents a dia d’avui no permeten celebrar una festa major amb tota la seva esplendor. Amb les mesures vigents no hi pot haver consum de menjar o beguda a la via pública, les activitats han d’acabar a les 00.30, no es poden ajuntar més de 10 persones a la via pública, i es desconeixen si hi haurà o no mesures més restrictives.

Per tant, per la responsabilitat sanitària i al mateix temps per la incertesa a nivell organitzatiu es dediceix ajornar la Festa Major.
Esperem que la situació sanitària millori en les properes setmanes i poguem tornar a gaudir de la Festa Major tal i com Ullastrell mereix.

Darrera actualització: 22.07.2021 | 21:18