L’Ajuntament d’Ullastrell posposarà la Festa Major al 18,19 i 20 de setembre

Divendres, 8 de maig de 2020 a les 00:00

Aquest és l’anunci que va fer ahir l’Alcalde Jaume Puig en una segona compareixença en directe per a fer repàs de l’actualitat municipal.

Puig va comentar que si abans del 20 de maig no hi ha indicacions clares per part de les autoritats sanitàries sobre la possibilitat de fer la Festa Major en la dada que pertoca (15 d’agost) el govern municipal posposarà la festa al setembre amb l’objectiu de guanyar temps i tenir més possibilitats de poder celebrar-la. Segons l’Alcalde existeix un “dead line” tècnic (data límit) per poder organitzar-la  amb condicions i ara mateix ningú ens assegura que es pugui realitzar, ja que altres municipis amb dates semblants ja l’han suspès.
En el repàs de l’actualitat també es va informar sobre la posada en marxa de la Deixalleria el proper 13 de maig, que es farà per torns, amb cita prèvia i els veïns/es hi podran acudir per carrers i zones del poble per evitar aglomeracions i poder respectar les normes sanitàries.
També es va informar que el CAP seguirà tancat fins que la situació d’emergència sanitària ho permeti  a més de repassar la situació actual de la Residència d’Ullastrell, que tot i tenir una situació complicada està molt més estable. L’alcalde també va explicar que l’Ajuntament està en contacte amb els familiars i advocats per esclarir els fets ocorreguts en aquest servei durant les darreres setmanes.

Darrera actualització: 08.05.2020 | 10:39