L'Ajuntament d'Ullastrell tanca el servei de la Llar d'Infants per prevenir un possible brot de Covid19

Diumenge, 17 de gener de 2021 a les 12:00

La decisió ha estat compartida i treballada amb el Departament de Salut de la Generalitat, el Servei d'Epidemiologia de la Generalitat de Catalunya , la Direcció del centre escolar i el mateix govern municipal.
 

El govern municipal d'Ullastrell ha decidit tancar la Llar d'Infants el Cucut fins al proper dilluns 25 de gener . La decisió ha estat compartida i treballada amb el Departament de Salut de la Generalitat, el Servei d'Epidemiologia de la Generalitat de Catalunya , la Direcció del centre escolar i el mateix govern municipal.

En els darrers dies s'han donat 2 casos positius en l'equip docent que ha obligat a tenir 3 grups confinats a l'espera dels resultats de les PCR, 6 educadores confinades (incloses els dos casos positius). A causa del període d'incubació del virus (10 dies) es creu convenient que, per responsabilitat i amb la voluntat de tallar una possible transmissió massiva tant dins de la Llar d'Infants com a la resta del poble, l'opció més responsable és tancar el servei per poder portar a terme una desinfecció exhaustiva i poder reobrir-lo amb totes les garanties a partir del dilluns 25 de gener.

L'Ajuntament descomptarà els dies de tancament de les quotes mensuals dels usuaris/es.

El govern municipal és conscient de les problemàtiques de gestió familiar que suposarà el tancament, però davant l'amenaça del virus la decisió més segura en l'àmbit sanitari és el tancament del servei . Esperem la ràpida recuperació de les educadores afectades.

Ullastrell, 17 de gener de 2021
Govern Municipal

Darrera actualització: 17.01.2021 | 12:10