Neix Ras i Curt, el primer Concurs de curtmetratges d’Ullastrell

Dimecres, 7 de novembre de 2018 a les 00:00

Neix Ras i Curt, el primer Concurs de curtmetratges d’Ullastrell

L'Ajuntament d'Ullastrell posa en marxa la primera edició del Concurs de curtmetratges "Ras i Curt", un certamen obert a joves (13-29 anys) i adults (+ 30 anys), que tinguin ganes d'explicar quelcom en gran pantalla, a través de la imatge, el so i la creativitat.

Rodar i editar un curtmetratge d'una durada màxima de 5 minuts, de temàtica lliure i amb els requisits que consten a les bases consultables a www.rasicurt.cat, és el repte que es planteja a tot/a aquell/a de qualsevol indret que tingui quelcom per explicar.

El termini per la presentació de curts és del 10 de novembre al 10 de desembre de 2018. Durant aquest període, s'ofereix a tothom qui ho vulgui una programació de tallers formatius gratuïts de temàtiques al voltant del curtmetratge: Guionatge (13/11), llenguatge cinematogràfic (15/11), tècnica fotogràfica i il·luminació (20/11), so (22/11), vestuari i atrezzo (27/11) i edició de vídeo (29/11). Com que les places són limitades, cal prèvia inscripció.

Hi ha premis per categories de fins a 100€ cadascun, i dos reconeixements a la millor interpretació, i a la millor idea original. El públic és i serà un dels pilars d’aquest concurs, i per això donem veu al seu criteri per atorgar el Premi del públic, valorat amb 100€ i amb una subscripció anual a Filmin. Us convidem a formar-ne part!

Serà el dissabte 15 de desembre a les 22h quan es farà la projecció pública de tots els curts amb la corresponent entrega de premis, a la Sala d’Actes del Casal Cultural d’Ullastrell (entrada gratuïta). El jurat, format per cinc membres del món audiovisual i artístic, serà l’encarregat d’atorgar-los. T’estem esperant. Si tens un objectiu, participa!

Més informació: Bases www.rasicurt.cat

Darrera actualització: 07.11.2018 | 14:16