Nous horaris línia M7 i Eleccions Generals

Divendres, 27 de setembre de 2019 a les 00:00

Modificació dels horaris de dues de les expedicions de la línia M7 de dilluns a dissabte feiner de setembre a juny.

Modificació dels horaris de dues de les expedicions de la línia M7 de dilluns a dissabte feiner de setembre a juny.

Amb efecte 1 d’octubre es modifiquen els horaris de la línia d’autobusos en el trajecte Ullastrell –Terrassa i viceversa. El govern municipal està treballant amb l’empresa concessionària de la línia una sèrie de possibles millores des de fa uns mesos. Ara podem concretar la primera que es tradueix en la modificació de l’horari de la primera expedició i una expedició del migdia. En concret :

 

  • L’expedició de les 7.25 ( Ullastrell-Terrassa ) passa a les 6.55 ( 30 minuts abans)*
  • L’expedició de les 14.25 (Ullastrell –Terrassa) passa a les 15.25 (60 minuts després)*

 

Amb aquesta modificació es desitja respondre a les següents necessitats:

 

  • Facilitar l’ús del transport públic a tots els estudiants d’Ullastrell a l’ “entrada de les 8h”  als centres escolars de Terrassa i Viladecavalls. Amb aquest nou horari , la línia M7 (Ullastrell-Terrassa) es connecta amb els autobusos amb destí Viladecavalls o amb destí a altres centres formatius com la UAB o la UB.  A la vegada, existeixen aquestes altres necessitats com poden ser els horaris laborals, consultes mèdiques, ...

 

  • La “tornada” dels alumnes d’Ullastrell dels centres escolars de Terrassa ,

Viladecavalls o universitats ja que amb el nou horari es podran enllaçar diverses línies i facilitar el retorn.

 

Aquests nous horaris es posaran en vigor el proper dia 1 d’octubre i seran vigents de dilluns a dissabtes feiners i durant el període lectiu ( d’octubre a juny). Fora d’aquest període es mantindran els horaris que eren vigents fins a dia 1 d’octubre.

Aquest és un primer pas que millorarà la mobilitat dels veïns i veïnes d’Ullastrell i sobretot als més joves per  accedir a la seva formació  .

Tot i ser un tema molt complex , des del govern s’està treballant en diverses alternatives per augmentar les freqüències i algunes parades conjuntament amb l’empresa concessionària i amb l’Ajuntament de Terrassa.

 

Eleccions Generals a l’Estat Espanyol ( Congreso de los Diputados)

Es comunica a tots els electors que el col·legi electoral on es portaran a terme les votacions del proper dia 10 de novembre estarà situat a l’actual Escola Serralavella , al carrer Josep Fornell s/n, amb l’objectiu de facilitar l’accessibilitat a totes les persones que decideixin votar.

 

 

Darrera actualització: 27.09.2019 | 08:35