Novena edició de la Fira de l'Oli d'Ullastrell.

Dijous, 16 de gener de 2020 a les 00:00

El proper diumenge 26 de gener es portarà a terme la novena edició de la Fira de l'Oli d'Ullastrell. Comptarem amb una trentena de parades de productes relacionats amb l'oli d'oliva, entre ells una gran quantitat de productors d'oli d'Ullastrell.Durant el matí del dia 26 es podran realitzar visites guiades al Molí de l'Oli del Celler d'Ullastrell, participar al Concurs de Llançament de pinyol d'oliva de la mà de l'associació Els Festucs, ballar amb els més petits amb l'actuació infantil de la companyia "deParranda" i el seu espectacle "Batibull de l'oli". Tot passejant podrem gaudir d’una Escudellada organitzada pels Geganters d’Ullastrell o de servei de Bar i calçots, de la mà dels Festucs d’Ullastrell.

Els dies anteriors a la Fira també es realitzen diverses activitats relacionades amb aquest producte local: Dimarts 21 un taller de fer sabó a partir d'oli usat, organitzat en col·laboració del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental; Dijous 23 l’Associació de Productors d’Oli d’Ullastrell organitza una Xerrada sobre el Maneig agroecològic de la olivera tradicional al Vallès, amb en Ferran Contreras de l'ADV (Associació de Defensa Vegetal) oberta a tothom. El divendres hi haurà un berenar popular per als més petits i al vespre la inauguració amb la presència de l'actor Carles Xuriguera, i la intervenció del Sr. Josep Pena, Director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, i el Sr. Jaume Puig, Alcalde de l’Ajuntament d’Ullastrell. Aquest acte precedirà al V Concurs Popular d'Oli d'Ullastrell, que com sempre comptarà amb el veredicte popular dels assistents i un posterior piscolabis al que tothom hi està convidat. El dissabte al matí comptarem amb una passejada popular pels volts d'Ullastrell, de la mà del Grup de Muntanya, i a la tarda una xerrada organitzada per la Farmàcia Avilés, sobre els efectes de l’oli d’oliva a la pell. El vespre serà el torn del concert al Bar del Casal Cultural amb en Josep Rodó i l'Olga Pareja.

Cinc dies intensos plens d'activitats relacionats amb l'oli i l'oliva que pretén un any més ser un aparador de l'Oli d'Ullastrell i dels seus productors.
Adjunt a aquesta notícia podeu consultar la imatge amb tota la programació.

Darrera actualització: 17.01.2020 | 10:24