Obertes inscripcions al IV Concurs d’Oli d’Ullastrell

Dijous, 3 de gener de 2019 a les 00:00

Ullastrell posa en marxa el IV Concurs d'Oli d’Ullastrell. S’obren les inscripcions als productors locals per proposar el seu oli com a Millor Oli d’Ullastrell. A criteri dels vilatans, el veredicte es decidirà a través d’un tast popular obert a tothom.

El requisit principal és que l’oli sigui d’Ullastrell; els/les productors ullastrellencs /ques que desitgin participar-hi doncs podran recollir una ampolla a l'Ajuntament a partir del 7 i fins al 16 de gener, data límit per aportar el seu oli embotellat.

El tast popular es farà el divendres 18 de gener a les 20.30h, al Bar del Casal Cultural d’Ullastrell. L’acte, dins de la inauguració de la VIII Festa i Fira de l'Oli i l'Oliva d’Ullastrell, comptarà amb la intervenció del Sr. Xavier Morral, president de l’Associació de Productors d’Oli d’Ullastrell, del Sr. Jaume Puig, Regidor de Promoció Local de l’Ajuntament d’Ullastrell i del Sr. Josep Carreras (Mestre Prats). Comptarem també amb la presentació de l’esperat logotip de l’oliva becaruda, marca pròpia d’Ullastrell, i d’un posterior piscolabis.

La Fira acollirà del 17 al 20 de gener de 2019 tota mena d’activitats al voltant de l’oli i l’oliva preparades per tots els públics i gustos. El guanyador/a del Concurs se sabrà l’últim dia de la Fira, 20 de gener. Us hi esperem!

Darrera actualització: 04.01.2019 | 10:04