Posada en marxa la nova accessibilitat del Casal Cultural

Divendres, 11 de juny de 2021 a les 16:00

Avui divendres s'obre al públic el nou accés al Casal Cultural des de la zona de la pista poliesportiva.

El projecte ha constat de dues fases. La primera en de l'antiga sala d'exposicions del casal'adequació l per permetre l'accés directe a l'ascensor i poder accedir així a les dependències de l'edifici des de l'aparcament i la zona de la pista. El pressupost inicial d'aquesta obra era de 30.233'73€. La segona fase ha estat en la renovació de tot el cablejat electrònic de l'ascensor que ha de permetre el moviment dels usuaris/es, amb un cost de 8.813'25€.
Així doncs el cost total del projecte del nou punt d'accessibilitat ha costat 39.043'98 i l'objectiu de l'actuació és permetre l'accés al Casal des de la zona de l'aparcament i pista poliesportiva, facilitant la mobilitat a les persones grans o amb dificultats i al mateix temps promoure l'ús de l'edifici.

Al mateix temps s'ha posat també en marxa l'ascensor de l'ajuntament després de resoldre avaries greus tant en l'estructura com en la xarxa electrònica i mecànica causades per un temporal de pluja. En les setmanes vinents es renovaran els accessos a l'ascensor. El cost total d'aquesta actuació és de 7.981'39.

Darrera actualització: 11.06.2021 | 16:56

Imatges

accessibilitat Casal accessibilitat Casal