Premiats al Concurs de curtmetratges RAS I CURT

Dimecres, 19 de desembre de 2018 a les 00:00

El passat dissabte 15 de desembre va tenir lloc la primera edició del Concurs de curtmetratges Ras i Curt d’Ullastrell.

Una iniciativa que va néixer el gener passat, i que ha anat madurant al llarg de l’any per convertir-se en una realitat: una oportunitat per joves i adults de mostrar i explicar les seves idees en gran pantalla.

Amb una durada màxima de 5 minuts, els curts presentats han estat 7, 4 de la categoria jove (de 13 a 29 anys) i 4 de la categoria d’adult (a partir de 30 anys). La majoria de participants han estat ullastrellencs, amb excepció de tres curts que han vingut de Mataró, Argentona i Terrassa. El jurat, que va ser format per Óscar Gómez, Mar Puig, Albert Fresnadillo, Oriol Carreras i Cristina Rosa, va tenir una gran tasca a l’hora de fer la repartició de premis, doncs cadascun d’ells tenia algun tret distintiu que el feia especial.

El premi a la millor direcció de curtmetratge jove va ser per David López (Want to dance) i l’adult per Salma Nassit (Retrobament). Ambdós van rebre un val pel valor de 100€ i un trofeu. Retrobament també va comptar amb la menció a Millor idea original per Llúvia Garcia. El reconeixement a la Millor interpretació va ser per Eva López (Emma). Ambdós reconeixements van obtenir un val pel valor de 50€ i un trofeu. I va ser el públic qui també va dir la seva, a través d’una butlleta repartida només entrar a la Sala d’Actes del Casal Cultural. L’afortunat del Premi del Públic va ser Josep Rodó – i el seu gat- (Ullastrell.Cat) i va rebre un val pel valor del 100 € i una subscripció gratuïta anual a Filmin, junt amb una subscripció a la revista Mongolia.

Un públic entregat, un jurat excel·lent i uns participants valents han estat el puntal d’aquesta primera edició, que augura una propera edició amb la presentació anticipada de les bases a l’estiu, perquè tothom qui vulgui presentar un curt, el pugui treballar amb més temps, abans d’entregar-lo al desembre de 2019. L’organització anima a tothom a seguir apostant per les noves idees i a flirtejar amb l’audiovisual i amb el seu gran potencial. En dues paraules, Ras i Curt!

Darrera actualització: 19.12.2018 | 08:54

Imatges

participantsRas i curt. premisRas i curt. premisRas i curt. premisRas i curt. premisRas i curt. premis