Reunió amb el Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya

Dijous, 20 de febrer de 2020 a les 00:00

Juntament amb els Ajuntaments de Terrassa, Ullastrell, Rubí i Castellbisbal, i representants d'Associacions de veïns de Terrassa, Rubí i Castellbisbal en relació amb les obres de millora de la Carretera C243c

El passat dimarts, dia 19, es va portar a terme una reunió de treball entre el Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya i els Ajuntaments de Terrassa, Ullastrell, Rubí i Castellbisbal, juntament amb representants d'Associacions de veïns de Terrassa, Rubí i Castellbisbal en relació amb les obres de millora de la Carretera C243c. El més destacat per als veïns/es d'Ullastrell és que el Departament va posar data en el reinici de les obres de l'accés a Ca n'Amat, que es portarà a terme l'Agost de 2020 aprofitant la baixada de trànsit degut al període de vacances. Cal recordar que les obres provocaran talls en l'accés a la urbanització des de la C243c.
En la reunió també es va presentar l'estudi de trànsit de vehicles a la carretera i la projecció del mateix un cop es posi en marxa la B-40. El Departament va proposar ahir les diverses actuacions a fer a la C243c que seran possibles amb aquesta reducció de trànsit, entre d'elles una rotonda a l'encreuament entre la C243c i la Bv1203 (Cruïlla del turó dels 3 batlles).
El compromís és iniciar els mesos vinents la redacció dels plecs per a la licitació del projecte de redacció dels diferents projectes.
Cal destacar de la reunió el bon clima i de treball i la valoració positiva entre totes les parts de la feina realitzada d'aquesta comissió.

Darrera actualització: 20.02.2020 | 19:09