S’activen dues grans zones de WiFi pública a Ullastrell

Divendres, 11 de juny de 2021 a les 08:00

L’Ajuntament d’Ullastrell ha instal·lat 18 punts d’accés WiFi, convertint dos grans zones del municipi (Serra i Zona Esportiva) en espais on tothom pugui accedir a un internet ràpid i gratuït.

S'activen dues grans zones de WiFi pública a Ullastrell

L'Ajuntament d'Ullastrell ha instal·lat 18 punts d'accés WiFi, convertint dues grans zones del municipi (Serra i Zona Esportiva) en espais on tothom pugui accedir a un internet ràpid i gratuït.

Són diversos els cartells amb l'emblema "Zones Wifi d'Ullastrell" que identifiquen les zones amb cobertura de la xarxa WiFi4EU, a la qual us podeu connectar des de mòbils i ordinadors sense contrasenya. Convé tenir en compte que un cop connectats, per seguretat i automàticament, se'ns dirà que ens validem prement un botó (login). Un cop fet això es podrà gaudir de la connexió.

Concretament, els punts WIFI, que han estat unes setmanes en fase de proves i ja funcionen plenament, donen cobertura a la zona comercial del carrer Serra, Ajuntament, Escoles Velles (Alberg, Espai Jove, Esplai, Gimnàs...), l'Edifici d'El Progrés, el Casal, Zona Esportiva (pista poliesportiva, camp de futbol, piscina) i Parc de la Bassa. En tots aquests espais, doncs, ja hi funciona una WIFI pública, oberta, gratuïta i amb una amplada de banda garantida, més que suficient.

La instal·lació dels 18 punts d'accés, un projecte àmpliament treballat pels tècnics municipals i executat per l'empresa Indaleccius, guanyadora del concurs públic realitzat, ha tingut un cost de 15.000 € i està íntegrament finançat per una subvenció demanada pel govern municipal a la Unió Europea.

Darrera actualització: 12.06.2021 | 03:03