Ullastrell estrena una aplicació per gaudir de les rutes i la natura del poble

Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 00:00

Es posa en marxa una aplicació de mòbil i web on es podrà gaudir de 7 rutes pel municipi amb tot tipus d’informació turística tant de cada ruta com del propi municipi.

En concret són 4 rutes que volten de forma circular pel poble : “Camí d’Ullastrell a ca n’Amat”, “Els Plataners i el Bolet”, “ El Pont del Masover” i “La Riera de Gaià”. I també 3 rutes més que circulen per dins del municipi, de menys durada i dificultat : “Les traces modernistes”, “La Font del comú” i “Els Miradors d’Ullastrell”. En cada ruta hi ha indicada la dificultat, el temps del recorregut i la possibilitat de descarregar la ruta per poder-la seguir sense pèrdua via GPS.

A més, a totes les rutes s’hi inclouen fotografies i elements destacats de la mateixa ruta per poder veure i gaudir-la  més a fons, així com els serveis per poder passar un bon dia de passeig per Ullastrell.

Amb aquesta acció l’Ajuntament aconsegueix un objectiu més en la promoció del municipi i l’aplicació i el web ofereixen noves activitats per a gaudir d’Ullastrell que fins ara no existien . Aquesta acció se suma a més al treball realitzat conjuntament amb la Diputació de Barcelona en la nova senyalització de camins que transcorren pel municipi.

La generació de les rutes i l’inclusió dins de Natura Local (Plataforma que gestiona l’aplicació ) ha tingut un cost aproximat de 5.000 euros i ha comptat amb la col·laboració del Grup de Muntanya d’Ullastrell.

Trobareu l’enllaç per al web a www.Naturalocal.net i les aplicacions a les diverses botigues on line dels telèfons mòbils.

 baixar applicacio per iphone baixar applicacio per android

Darrera actualització: 24.01.2019 | 13:55