Ullastrell se suma a la iniciativa “Benvinguts a Pagès” i a la Setmana Bio

Dilluns, 29 de maig de 2017 a les 00:00

Ullastrell participa en aquesta jornada com "Ullastrell, el rebost del Vallès", proporcionant una gran quantitat de productes als diferents establiments que participen en aquest esdeveniment.

Amb "Benvinguts a Pagès", la pagesia de tota Catalunya obrirà les portes del 3 al 5 de juny perquè els visitants puguin conèixer i provar els productes de la zona. Una iniciativa que neix amb l'objectiu de re-connectar el món rural amb el món urbà, i realçar la producció local i de proximitat amb la intenció que els consumidors coneguin de primera mà els aliments que arriben a la seva taula.

A més, aquesta edició coincideix amb la celebració de la “Setmana Bio”, del 3 al 9 de juny. La conjunció perfecta en què provar els productes de la zona i els ecològics.

Ullastrell participa en aquesta jornada com "Ullastrell, el rebost del Vallès", proporcionant una gran quantitat de productes als diferents establiments que participen en aquest esdeveniment. Començant per la mistela i l'oli d'oliva verge extra d'Ullastrell que podreu degustar al Restaurant Vapor Gastronòmic de Terrassa; el mató d'Ullastrell al restaurant Masia Can Campanyà de Castellbisbal; el vi ranci del celler d'Ullastrell al restaurant Ca l'Esteve- Casetes de Ca n'Oliveró de Castellbisbal; el vi blanc Martialis del celler Can Morral del Molí d'Ullastrell i els ous avícoles Lleonard al restaurant Cal Pupinet de Castellbisbal; l'oli del molí d'Ullastrell al restaurant El cel de les oques, de Terrassa; i vi ranci d'Ullastrell al restaurant La Venda de Terrassa i la mistela, les mongetes seques, el mató i el formatge Cendrat d'Ullastrell al restaurant Mun de l'Hotel Don Candido de Terrassa i l'oli d'oliva verge del Celler d’Ullastrell al restaurant Ristol de Viladecavalls.

Ullastrell estarà present també en algunes de les activitats que es celebraran com el “Benvinguts a Pagès als Mercats de Terrassa amb els productors agrícoles locals/comarcals adherits a Terrassa Gastronòmica, on podràs conèixer els productes dels mercats, molts d’ells d’Ullastrell, comprar-los i gaudir d’un esmorzar de forquilla. L’activitat tindrà lloc el dissabte 3, de 8 a 14h i el dilluns 5, de 9 a 14h al Mercat de la Independència (Raval de Montserrat, 41) i al Mercat de Sant Pere (Plaça del Triomf) de Terrassa.

Més activitats amb denominació d’orígen ullastrellenca són la visita al mNACTEC. Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (diumenge 4 de juny, de 10 h a 14.30 h), on gaudiràs d’un dels millors exemplars del modernisme industrial català, a la Masia Freixa (els dies 3, 4 i 5 a les 12 h), edifici emblemàtic del modernisme i a la Seu d'Egara (diumenge 4 de juny d'11 h a 14 h), històric conjunt monumental, on a més de l’entrada gratuïta, podreu degustar un vermut del Celler Vitícola d'Ullastrell.

Una jornada d'activitats i degustacions que no us podeu perdre. Del 3 al 5 de juny, vine a gaudir de la segona edició de "Benvinguts a pagès" i de la “Setmana Bio”!

Darrera actualització: 30.05.2017 | 09:09