Ullastrell: un gran camp base del massís de Montserrat

Dilluns, 21 d'agost de 2017 a les 00:00

Ja sabeu que Ullastrell disposa d'un entorn privilegiat, amb un bon entramat de camins i boscos, rouredes, fonts, miradors, masies i rieres. Però a més també pot servir de camp base per aquelles persones o famílies que tinguin ganes de fer una bona caminada a peu.

De fet, una gran referència és el massís de Montserrat. Un punt de destí clàssic i que des d’Ullastrell és molt assequible. Arribar fins al monestir de Montserrat des d’Ullastrell representa un recorregut a peu de tan sols 26 quilòmetres, si s’escull, per exemple la ruta que surt de Can Palet per anar a Monistrol de Montserrat travessant abans la serra de Collcardús. Una variant per pujar a Montserrat seria arribar-se fins a Collbató, fer una intensa pujada i després fer un fantàstic tomb al massís, entremig de boscos per arribar al santuari. La tornada es podria fer amb el tren cremallera. No s’ha desmerèixer l’itinerari per anar a Montserrat per Olesa de Montserrat, arribant al santuari pel Camí de Sant Jaume.

Però des d’Ullastrell també dona possibilitats de fer recorreguts de més curta distància, per exemple, de 14,78 km., per anar a peu fins a Martorell passant per Castellbisbal, on podreu aturar-vos per visitar el Museu de la Pagesia o del Museu del Tractor d’Època. O també es pot fer una ruta circular de 12 km., passant per les Carpes, un bonic passeig per l’entorn natural d’Ullastrell.

Cal recordar que Ullastrell és recordat com el Rebost del Vallès. Ullastrell està en el centre d’un espai de referència gastronòmica de primer nivell que permet als visitants combinar una jornada d’activitat física amb un bon àpat. Per tant una sortida a peu, per exemple, fins a Montserrat, permet assaborir aquesta combinació perfecta. No dubteu a llençar-vos en aquesta fantàstica aventura.

 

Darrera actualització: 22.08.2017 | 12:10