Un programa de Festa Major pensat per al públic infantil i juvenil amb propostes molt originals

Dijous, 10 d'agost de 2017 a les 00:00

El programa de la Festa Major d’Ullastrell té un gran nombre d’activitats tant per als més petits com per al públic juvenil. Cada dia es podrà trobar alguna activitat per a aquest tipus de públic.

Per exemple el dissabte, 12 d’agost, la jornada començarà amb els inflables a la piscina des de les onze del matí, per seguir amb la cercavila de Bicicletes Guarnides que premiarà la millor bicicleta infantil.

Un dels punts forts de la Festa Major és la competició popular Ullas vs Trell, en la que es divideix el poble en dues parts amb l’Ajuntament com a frontera. De Can Gras i voltants fins a la casa consistorial és territori Ullas, mentre que el territori Trell s’exten des de l’Ajuntament fins a Ca n’Amat. Durant tota la Festa Major hi haurà una sèrie d’activitats competitives que atorgaran als vencedors o participants un conjunt de punts que s’aniran sumant a un marcador. Es tracta d’un competició popular que s’hi pot participar individualment o per famílies. Una d’aquestes proves serà també l’escenari, Scala HI-FI on cada grup o persona haurà de fer una actuació de playback puntuable. L’escenari es posarà en marxa dimarts a les set de la tarda.

El diumenge 13 d’agost, les propostes per aquest públic infantil i juvenil segueixen de la mà dels Enginys Eko.Poètics, on diferents objectes plantejaran diferents reptes. Segurament una de les activitats més esperades, divertides i espectaculars de la jornada serà la Holly Party, la festa dels colors.

Dilluns les propostes per aquest públic passen per l’Splash Slide, un tobogan d’aigua infinit, el XIIIè Concurs de Parxís, el V Torneig d’Escacs Llampec, el concert infantil amb El Pot Petit, el Concert de Sound Six o la Nit de Màgia amb Jordi Cambras. I dimarts es podrà gaudir de la Xocolatada Popular.

 

Darrera actualització: 09.08.2017 | 08:02