Una Festa Major amb actes per a tots els gustos i edats

Divendres, 11 d'agost de 2017 a les 00:00

Estem a les portes de la celebració de la gran festa d’Ullastrell: la Festa Major. Com cada any s’ha confeccionat un dens programa d’activitats per als quatre dies de dissabte 12 al dimarts 15 d’agost.

Del primer dia destaca la VI Marató Fotogràfica, en la qual els participants s’hauran de centrar en dos temes que s’explicaran en el moment de començar la prova.

A la una del migdia, s’inaugurarà una Exposició de Fotografies, organitzada per FOCU – Fotoclub Ullastrell. A la tarda hi haurà un torneig de pàdel platja, cercavila de bicicletes guarnides, un campionat de petanca i una ballada de sardanes. El repic a les nou del vespre servirà d’avís del pregó de Festa Major que enguany pronunciarà Neus Salarich. La jornada clourà amb l’estirada tradicional de corda, el concurs de mega bàsquet, el ressopó popular, i ball amb l’orquestra Rosaleda. Però per als més joves hi haurà la Nit Jove, amb diferents actuacions i dj’s.

Diumenge 13 d’agost, el matí començarà amb l’experiència dels Enginys Eko.Poètics, el XI Campionat de Sodokus, la Holly Party, i el Vermut al Voltant del “Sí”. Ja per la tarda hi haurà el Campionat de Botifarra, Pàdel Platja, el Petabarres, la Nit de Soul, Reggae i Ska i el Bany Nocturn.

Dilluns 15 d’agost, la jornada pot començar amb l’Splash Slide. Seguidament hi haurà quatre actes més aviat adreçats a la gent gran: la missa en intenció dels difunts de la colla de la gent gran, el Show-Mancity, un Vermut Popular i un Dinar Popular. A la tarda hi haurà dues propostes competitives. La primera és el concurs de Parxís, que enguany arriba a la seva XIII edició, i el cinquè torneig d’Escacs Llampec. La tarda seguirà amb el concert de Sound Six, les proves per esbrinar qui és el Pagès i Pagesa de Ferro d’Ullastrell, una espectacle de màgia, el Tasta Birres i la Nit de Rumba.

La gran jornada de Festa Major serà el dia 15 d’agost, dimarts, amb una despertada general amb les matines dels grallers d’Ullastrell, seguida d’una xocolatada popular, recollida de Rams per a l’ofrena floral, la cercavila de gegants i grallers abans i després de l’ofrena floral i la missa de Festa Major en honor de la Verge Assumpta.

Durant els quatre dies de Festa Major es disputarà el Concurs d’Instagram. Els propietaris i el veïnat que ho desitgin podran participar al Concurs de Façanes i Carrers Engalanats i  també es podrà participar a la proposta de Ullas vs Trell, una sèrie d’activitats competitives que atorgaran als vencedors o participants un conjunt de punts que s’aniran sumant a un marcador. Es tracta d’una activitat que permet la participació individualment o en família.

Darrera actualització: 09.08.2017 | 08:06