Vuitena Fira de l'Oli d'Ullastrell

Dilluns, 14 de gener de 2019 a les 00:00

El proper diumenge 20 de gener es portarà a terme la vuitena edició de la Fira de l'Oli d'Ullastrell. Com l’última edició, comptarem amb una trentena de parades de productes relacionats amb l'oli d'oliva, entre d'ells una gran quantitat de productors d'oli d'Ullastrell.

Durant el matí del dia 20 es podran realitzar visites guiades al Molí de l'Oli del Celler d'Ullastrell, gaudir amb família de contes itinerants –sessions a 11, 12 i 13h, inscripció prèvia aquí o presencialment a la parada de Green Emotions-, participar de la 3a trobada Sketcher del municipi o ballar amb els més petits amb l'actuació infantil amb la companyia "Capicua" i el seu espectacle "Ballalacanalla". Tot passejant podrem gaudir d’una Escudellada organitzada pels Geganters d’Ullastrell o de servei de Bar i calçots, de la mà de l’associació Festuc d’Ullastrell.

Els dies anteriors a la Fira també es realitzen diverses activitats relacionades amb aquest producte local: Dijous 17 l’Associació de Productors d’Oli d’Ullastrell organitza una Xerrada sobre La poda natural de l’olivera, productiva i respectuosa, que serà oberta a tothom. El divendres hi haurà un berenar popular per als més petits i al vespre la inauguració amb la presència de Josep Carreras (Mestre Prats), i Xavier Morral i Jaume Puig, que presentaran el nou logotip de l’Oliva Becaruda. Aquest acte precedirà al 4t Concurs Popular d'Oli d'Ullastrell. El dissabte al vespre comptarem amb el 8è Concurs de Llançament de Pinyol d'Oliva. Quatre dies intensos plens d'activitats relacionats amb l'oli i l'oliva que pretén un any més ser un aparador de l'Oli d'Ullastrell i dels seus productors.

Adjunt a aquesta notícia podeu consultar la imatge amb tota la programació.

Darrera actualització: 18.01.2019 | 08:40