Capçalera
Inici » El poble

El poble

Ullastrell, les millors vistes del Vallès

A la comarca del Vallès Occidental i enfilat a una alçada de 342 metres, trobem Ullastrell. Un poble que ens permet gaudir d'unes vistes privilegiades, obertes als quatre punts cardinals, que van des de la mar Mediterrània fins als Pirineus, amb la muntanya de Montserrat de protagonista.

El seu terme municipal, el tercer més petit de la comarca, amb 7,22 km2, es troba al límit comarcal amb el Baix Llobregat i entre els municipis de Viladecavalls, Terrassa, Rubí, Castellbisbal i Abrera. I alhora està situat a dues passes de les principals autopistes, autovies, estacions de ferrocarrils del Rodalies RENFE i dels FFCC de la Generalitat de Catalunya, i els aeroports de El Prat i Sabadell.

Juntament amb els 1926 habitants que hi viuen i les espectaculars vistes, a Ullastrell també hi podem trobar el campanar modernista de Santa Maria d'Ullastrell, obra de l'arquitecte Lluís Muncunill, o les festes de Serralavella, que tot i extingides a la gran part del territori Català, segueixen pervivint en aquest municipi vallesà.

Dades pràctiques

Població febrer 2011: 1.926
Gentilici: Ullastrellenc / a
Altitud: 342 m
Superfície: 7,22 km2
Partit judicial: Terrassa
Comarca: Vallès Occidental
Província: Barcelona
Codi postal: 08231
Patró: Santa Maria
Alcalde: Joan Ballbè (ERC)

Un dia per venir-nos a visitar... Per les Festes de Serralavella (setmana del mig de la Quaresma)  www.serralavella.cat

Ullastrell
Ullastrell
Logotip Diputació Barcelona
Ajuntament d'Ullastrell - Tel. 93 788 72 62 | Fax: 93 788 71 95
C/Serra, 17. Ullastrell (08231)