Sol·licitud del carnet de la piscina d'estiu

Piscina d'estiu 2019

Al trametre aquest formulari esteu sol·licitant l'expedició del carnet per a la piscina municipal d'Ullastrell. Un cop enviades les dades, podreu recollir el carnet a l'Ajuntament passades unes hores, o a partir de l'endemà de realitzar la tramesa.

Cal tenir en compte que si es sol·licita algun descompte, caldrà acreditar-lo a la recollida del carnet. Així mateix, al recollir el carnet també s'haurà d'abonar el cost del mateix, preferiblement amb targeta de dèbit o crèdit.

És obligatori adjuntar una fotografia per a la emissió del carnet. Cal que en aquesta hi aparegui exclusivament la cara del/la titular del carnet, que es vegi de manera clara i en primer pla. [Consell: podeu fer-vos un selfie on només se us vegi la cara]. Si la fotografia no compleix els requisits, i no es pogués identificar la persona, o la foto calgués ser editada o retallada, no serà possible la emissió online del carnet.

Per qualsevol dubte o incidència, pot contactar amb ullastrell@ullastrell.cat o al 937887262

Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 12.06.2019 | 08:52
Darrera actualització: 12.06.2019 | 08:52