Notícies

Pàgina 1 de 15
 • Fira de l'Oli i l'Oliva 4 de desembre de 2017 Bases per a la participació a la VII Fira de l'Oli i l'Oliva d'Ullastrell 2018

  Data de la Fira: Diumenge 21 de Gener de 2018

  Horari de la Fira:   de 9h. a les 15h.

  Sol·licituds: Hauran de ser tramitades per escrit o de forma presencial adjuntant un dossier explicatiu de la parada i enviades per correu electrònic directament a l’Ajuntament d’Ullastrell : Ullastrell@ullastrell.cat

  Període de presentació de les sol·licituds: Fins el dimarts dia 22 de desembre de 2017 a les 12h. de la nit.

 • ULLASTROC 4 de desembre de 2017 Ullastroc - Mercat d'intercanvi i segona mà

  El pròxim diumenge 17 de desembre d'11h. a 14h., es portarà a terme una nova edició de l'Ullastroc; mercat d'intercanvi i segonà ma.

  Totes les persones que vulguin posar parada cal que ho solicitin via instància genèrica com a màxim fins el dijous 14 de desembre a l'Ajuntament.

 • carrer serra 28 de novembre de 2017 Els canvis a la Serra ja han començat

  Què hi fan al Carrer Serra? Quant de temps durarà?  Hi haurà afectacions als veïns? Com s'ha decidit què es faria? Quin cost tindrà?  Com quedarà?  Puc veure el projecte?

  Vols saber-ho tot de l'obra de millora de la Serra? Doncs aquí tens totes les respostes:

 • Panera 2017 27 de novembre de 2017 Vine a la Biblioteca, fer préstec pot tenir premi!

  Cada vegada que feu un préstec a la Biblioteca o Bibliobús se us donarà un número per participar en el sorteig de la panera d'enguany. 
  El sorteig serà el 20 de desembre al finalitzar el taller de Nadal.

 • 21D2017 23 de novembre de 2017 Consulta si t'ha tocat estar a les meses d'Ullastrell per les eleccions del 21 de desembre

  Ahir dimecres 22 de novembre es va celebrar el Ple Extraordinari on es van sortejar els membres de les meses electorals per les pròximes eleccions del dijous 21 de desembre 2017. 

  Totes les persones que han estat escollides rebran la notificació personalment a casa on se'ls hi entregarà el manual d'instruccions.

 • Obres carrer Serra 16 de novembre de 2017 Inici de les obres de millora del carrer Serra

  En els propers dies s’iniciaran les obres de remodelació del carrer Serra en el tram que s’inclou entre la Plaça Lluis Companys i la Plaça dels Infants. Les obres, que es portaran a terme a càrrec de l’empresa ISEOVA SL, tenen una previsió de 4 mesos aproximadament des del seu inici.

 • Pressupost 2018 16 de novembre de 2017 Ordenances i Pressupost 2018

  En els darrers plens s’han aprovat provisionalment les ordenances i pressupost municipal que regiran per al 2018

 • Guals Ullastrell 16 de novembre de 2017 Guals

  En poques setmanes es rebran les liquidacions corresponents a la taxa de guals i la corresponent placa.

 • Turó del Rectpr 16 de novembre de 2017 Obres al Turó del Rector

  Informar que la Mina d’aigües de Terrassa iniciarà unes obres que afectaran a les canonades de subministrament d’aigua del dipòsit del Turó. Aquestes obres es realitzen amb la finalitat de millorar les canonades que fa un temps havien portat problemes d’estanqueïtat.

 • Entrega de pisos per joves 13 de novembre de 2017 Entrega dels 3 pisos a joves d'Ullastrell

  El passat dissabte 11 de novembre es van entregar les claus dels 3 pisos per a gent jove a les persones que van guanyar el concurs. El govern es mostra molt satisfet de poder proporcionar habitatge públic a 3 joves del poble. Tanmateix, en el pressupost del 2018, s’ha creat una partida per poder fer, de les 3 aules restants, 2 habitatges més.

 • Olivera 10 de novembre de 2017 L’oliva becaruda, la joia d’Ullastrell

  Ullastrell és, per la seva immillorable situació, un dels pobles de referència en els productes de qualitat i artesanals de la zona del Vallès. Els anys d’experiència dels veïns del poble fan que allò produït a la localitat sigui admirat arreu per les seves qualitats, ja sigui pa, oli, productes de l’horta o begudes .

 • Aturada de país 7 de novembre de 2017 L'Ajuntament d'Ullastrell s'afegeix a la vaga general convocada per dimecres 8 novembre

  Com a mostra de suport a les institucions catalanes i reclamant l'alliberament dels presos polítics, l'Ajuntament d'Ullastrell s'afegeix i secunda la vaga general convocada per demà dimecres 8 de novembre de 2017.

   

 • logo 6 de novembre de 2017 DECLARACIÓ INSTITUCIONAL

  Totes les regidores i els regidors de l’Ajuntament d’Ullastrell, estem indignats amb la situació que viu el país.

 • Condol 4 de novembre de 2017 Mor Octavi Puig i Puig, pare del regidor Miquel Puig

  L'Ajuntament d'Ullastrell vol mostrar el seu condol per la mort avui, a l'edat de 79 anys, de n'Octavi Puig i Puig, pare del regidor Miquel Puig i Carreras.

 • Ullastrell passió per la terra 2 de novembre de 2017 Els productes d'Ullastrell, el rebost del Vallès

  Rodejat de boscos i en un entorn privilegiat s’alça el poble d’Ullastrell . Gràcies a la seva tradició agrícola i artesana molts dels productes que s’hi fabriquen tenen una gran qualitat. Des dels productes de la terra , com els vinguts de l’hort, fins a la rebosteria, el mató o els vins i begudes, els aliments ullastrellencs són apreciats arreu.

 • microcrèdits 1 de novembre de 2017 Nova convocatòria de Micro-crèdits

  Ja està a disposició de les empreses locals la sol·licitud dels microcrèdits. Enguany és la tercera convocatòria i la partida consta de 35.000 euros.

 • APP ULLASTRELL 27 d'octubre de 2017 Descarrega't la nova APP - ULLASTRELL

  Ullastrell disposa d'una nova aplicació que ja et pots descarregar des de les Play Store d'Android i iPhone!

   

 • 27 d'octubre de 2017 Votacions ple extraordinari 25/10/2017

  Al document adjunt es poden consultar els votacions als diferents punts del Ple extraordinari del passat 25 d'octubre de 2017

 • Taller Memòria 25 d'octubre de 2017 Obertes les inscripcions pel 3r. Taller de la Memòria

  Si tens més de 65 anys participa a la nova convocatòria del Taller de la Memòria on es treballa de forma dinàmica diferents tècniques per a la prevenció de deteriorament cognitiu i donarem eines per exercitar la memòria.

  INSCRIPCIONS fins el 7 de novembre, a l'Ajuntament.

 • La Revista 21 d'octubre de 2017 Llegeix el nou número de La Revista d'Ullastrell

  Llegeix i descarrega't el número de La Revista, que aquests dies s'està repartint per les cases.

Pàgina 1 de 15
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49