Notícies

Pàgina 1 de 15
 • Camins 21 d'agost de 2017 Ullastrell: un gran camp base del massís de Montserrat

  Ja sabeu que Ullastrell disposa d'un entorn privilegiat, amb un bon entramat de camins i boscos, rouredes, fonts, miradors, masies i rieres. Però a més també pot servir de camp base per aquelles persones o famílies que tinguin ganes de fer una bona caminada a peu.

 • cinc minuts de silenci 18 d'agost de 2017 Un centenar de persones guarden cinc minuts de silenci a Ullastrell pels atemptats de Barcelona

  Avui a les 12:00h, davant els atemptats comomesos a Barcelona i Cambrils ahir dia 17 d’agost de 2017  per part del grup terrorista Estat Islàmic, un centenar d'ullastrellencs han guardat cinc minuts de silenci al carrer Serra, davant l'Ajuntament com a mostra de condol solidaritat envers les víctimes.

 • Barcelona 17 d'agost de 2017 Ullastrell condemna l'atemptat de Barcelona

  Ullastrell se suma a les mostres de rebuig per l'atemptat de Barcelona i mostra tot el suport cap a les víctimes i familiars d'aquest fet tant trist.

 • ULLAS 16 d'agost de 2017 Els Ullas guanyen la Festa Major 2017

  Acomiadem una altra Festa Major que segueix tenint una alta participació i reafirma la ubicació de la Serra com a centre neuràlgic de les activitats.

 • Neus Anglada Salarich 14 d'agost de 2017 Neus Salarich Anglada obre la Festa Major amb un emotiu pregó

  Dissabte 12 es va donar el tret de sortida a la Festa Major 2017 i enguany qui millor que la Neus per fer el Pregó.

 • Concurs Instagram 11 d'agost de 2017 III CONCURS INSTAGRAM - Festa Major 2017

  Dins els actes de Festa Major, podeu participar al concurs de fotografies fetes amb l'aplicació Instagram i l'etiqueta: #ullasvstrell2017 

  Aquí us deixem les bases per participar-hi:

 • Festa Major 2017 11 d'agost de 2017 Una Festa Major amb actes per a tots els gustos i edats

  Estem a les portes de la celebració de la gran festa d’ Ullastrell : la Festa Major. Com cada any s’ha confeccionat un dens programa d’activitats per als quatre dies de dissabte 12 al dimarts 15 d’agost.

 • Festa Major 2017 10 d'agost de 2017 Un programa de Festa Major pensat per al públic infantil i juvenil amb propostes molt originals

  El programa de la Festa Major d’Ullastrell té un gran nombre d’activitats tant per als més petits com per al públic juvenil. Cada dia es podrà trobar alguna activitat per a aquest tipus de públic.

 • Entrades SOUNDSIX 9 d'agost de 2017 Oberta la venda d'entrades al públic en general dels concerts de les SOUNDSIX

  Després de tres dies de venda d'entrades en exclusiva pels veïns d'Ullastrell, a partir d'aquest migdia s'obre a tot el públic en general a través de TicTacTiquet, la plataforma de vendes d'entrades online que s'ha adherit l'ajuntament d'Ullastrell per gestionar les d'entrades d'esdeveniments.

 • Festa Major 2017 9 d'agost de 2017 Moltes propostes musicals per gaudir plenament de la Festa Major

  Com no pot ser d’una altra manera la Festa Major d’ Ullastrell dóna una atenció especial a la música. Festa i estiu són dos conceptes que van associats a la música, per tant, en el programa dels festejos d’enguany l’apartat musical n’és un dels elements clau.

 • INFORMACIÓ CARRERS 9 d'agost de 2017 INFO: TALLS DE CARRERS i APARCAMENT - Festa Major 2017

  A partir del dimecres 9 d'agost i fins el dimecres 16 hi haurà alguns talls de carrer i prohibicions d'aparcar en segons quines zones del municipi.

  Amb la voluntat de dinamitzar el centre del poble i fer la Festa Major més participativa, la ubicació de la majoria dels actes serà al C/Serra per la zona de davant de l'Ajuntament. Això comportarà els següents canvis de trànsit:

 • La Revista juliol/agost n.63 7 d'agost de 2017 Nou número de La Revista - juliol/agost 2017

  En aquesta edició de La Revista s'exposa com quedarà el POUM després de la seva aprovació inicial parcial el passat ple de juliol, on es veu dràsticament reduït el nombre d'habitatges del POUM inicial que tenia 526 habitatges amb els 189 aprovats actualment, amb  la voluntat d'un creixement més sostenible i adequat al nostre municipi.

  També hi ha un detall de la incorporació del romanent 2016 o de la pròxima campanya de control de gossos xipats.

   

 • Entorn d'Ullastrell 4 d'agost de 2017 Rutes curtes per conèixer l’entorn d’Ullastrell

  Ullastrell disposa d'un entorn privilegiat. Camins i boscos, rouredes, fonts, miradors, masies i rieres. Trobareu diverses rutes perquè pugueu gaudir d'un bon passeig en família observant carrers i places, o endinsar-vos al bosc per fer esport o per trobar el descans. Ullastrell és un petit oasis de natura enmig de les grans ciutats . A més, podreu trobar diverses activitats lúdiques per passar grans moments.

 • Programa FM2017 1 d'agost de 2017 Programa de la Festa Major 2017

  Ja tenim aquí la Festa Major 2017 carregada d'activitats, no te'n perdis cap ni una!

   

 • Venda entrades 1 d'agost de 2017 Venda d'entrades pel concert de les SOUND SIX

  El dilluns 7 d'agost a les 9h. es posen a la venda les entrades pels dos concerts de les Sound Six que es farà el dia 14 d'agost.

  Consulta les condicions:

 • HORARIS 31 de juliol de 2017 HORARIS AGOST

  Durant aquest període de vacances d'estiu alguns equipaments municipals veuen alterat el seu horari habitual, us detallem l'horari d'aquest mes d'agost:

 • Camins que inspiren 28 de juliol de 2017 Una nova proposta de rutes per gaudir d’un dia màgic a Ullastrell

  Ullastrell t’ofereix diferents propostes per a fer activitats d’un dia. Entre les diferents rutes a peu, per poder gaudir amb tota la família, us proposem les excursions per la ruta del Pont del Masover , pel Camí dels Plataners i la Via Verda i pel celler de Can Morral del Molí .

 • El Cucut 27 de juliol de 2017 Relació provisional d’aspirants admesos i exclosos de la borsa de treball de la "Llar d'Infants municipal, El Cucut"

  Els/les aspirants exclosos disposen d’un termini de 10 dies hàbils, a partir de la publicació d’aquest anunci a la pàgina web municipal (www.ullastrell.cat) i al tauler d’anuncis d’aquest Ajuntament, per formular reclamacions o esmenar els defectes que hagin motivat la seva exclusió. 

 • Ajuntament 24 de juliol de 2017 Resum del Ple ordinari de juliol 2017

  El passat dimecres 19 es va celebrar el Ple ordinari del mes de Juliol i en destaquem les següents informacions que poden ser d’interès general per al veïnatge.

 • Ajuntament 24 de juliol de 2017 Votacions Ple ordinari juliol 2017

  Resultat de les votacions corresponents a la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament celebrat el dia 19 de juliol  de 2017 , a les 20.00 hores, amb el següent ordre del dia i amb l’assistència dels següents regidors: 7 d’ERC ; 1 de JPU-CP ; 2 de PDeCAT ; 1 d’UGO.

Pàgina 1 de 15
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49