Nota informativa

Divendres, 30 d'octubre de 2009 a les 00:00

Benvolguts veïns i veïnes:

Davant la situació que està vivint Ullastrell, provocada única i exclusivament pels grups de l'oposició municipal, amb el suport d'agrupacions sense cap tipus de responsabilitat, deixant una imatge deplorable del poble (pancartes i anònims enganxats a tort i a dret), i omplint-nos les cases d'informacions falses i sense cap raonament, ens veiem amb la necessitat de puntualitzar una sèrie d'aspectes relacionats amb el Projecte d’Implantació d'una Planta de Valorització de Terres a la zona dels hivernacles.

  • L’Ajuntament ha rebut la proposta d'implantació d'una activitat, que consisteix en revaloritzar terres contaminades, no perilloses, i una vegada sanejades, traslladar-les al lloc que correspongui.
  • L'Ajuntament ha enviat el projecte, tal com marca la llei, per que els Departaments corresponents de la Generalitat de Catalunya en facin els seus informes.
  • En el cas de que aquests informes siguin favorables, l'equip de govern està disposat a acceptar l'activitat, ja que no suposarà cap perill ni molèstia als veïns d'Ullastrell.
  • Aquests grups d'incitadors a les mobilitzacions, ERC i PSC, estan enganyant els veïns sense cap mena de fonament. Moltes de les informacions, que mitjançant sistemes electrònics i amb sistema tradicional s'han passat per les cases, estan plenes de falses informacions, i d’informacions interessades, que no tenen cap altre objectiu que mirar que Ullastrell no surti beneficiat d’aquesta activitat.
  • Cap membre de l’equip de govern actual està disposat a que Ullastrell tingui una activitat que suposi un perill ni tan sols una molèstia per Ullastrell.
  • Com a contrapartida, Ullastrell rebrà ingressos importants que s'utilitzaran per poder seguir mantenint i si cal millorar els actuals serveis que proporciona l'Ajuntament. Tothom en sortirà beneficiat.


L'equip de govern continuarà vetllant per tal que no s'atenti contra la honorabilitat de les persones ni contra la veritat, i, si s'escau, s'estudiarà amb deteniment la possibilitat d'iniciar actuacions judicials.

Recordar que el Projecte ha estat en exposició pública, a l’Ajuntament i el podeu trobar a la web municipal www.ullastrell.cat. El termini de presentació d’al·legacions va finalitzar el passat 5 de novembre.

L’equip de govern

Darrera actualització: 19.09.2016 | 11:45