Salutació de l'Alcalde

Benvingudes i benvinguts al web d’Ullastrell

Ullastrell és un poble excepcional que ha sabut sobreviure i mantener-se enmig de les grans ciutats. Conservem i potenciem molts petits tresors com la pagesia, els productes locals, l’entorn, les vistes.  I a Ullastrell hi ha tanta bona gent que, lluny d’amagar-los de forma àvara,  volem compartir amb tothom aquests petits tresors.

Veniu a descobrir-nos i a gaudir-nos. Visiteu els miradors, passeu una bona estona passejant per la Serra, comprant productes com a pocs llocs es poden comprar, participeu de les nostres fires. Segur que trobeu una bona excusa per venir a saludar-nos!

I mentrestant Ullastrell no para. És més viu que mai. Tenim la sort de gaudir de moltes entitats plenes de gent incansable que no para de crear, dissenyar i preparar activitats. Tenim una escola i una llar d’infants que són referents pedagògics i n’estem orgullosos perquè l’educació és el pilar fonamental per a una societat més justa i més lliure. En aquest web hi trobareu un munt d’informació sobre el nostre municipi, el nostre poble i diverses maneres de contactar i interaccionar amb l’Ajuntament.

Ullastrell encara molts reptes per endavant. Som un poble humil en recursos però lluitador en ideals. Estem orgullosos i orgulloses de venir d’on venim i de saber on anem i ens encanta mirar el futur cara a cara amb optimisme i al·legria!

I amb tot aixó és un privilegi ser al capdavant d’aquest Ajuntament. Benvinguts i benvingudes a Ullastrell!

Jaume Puig Puig

Alcalde d’Ullastrell

Darrera actualització: 21.05.2024 | 14:02
Darrera actualització: 21.05.2024 | 14:02