Notícies

 • Batuda ⚠ BATUDA DEL SENGLAR ⚠ 27/02/2024

  Dissabte, 2 de març, de 8:00h a 17:00h, a la zona de Can Rodó, Ca n'Amat, Can Palet i el Bolet.

 • Visita del Diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona Visita del Diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona 26/02/2024

  El passat dimarts 13 de febrer l’Alcalde Jaume Puig i el regidor Josep Andreu Revestido es van reunir amb el Diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona Sr. Xavier Amor per poder compartir necessitats i vies de finançament per a projectes i activitats esportives al nostre municipi.

 • Acte Can Curpell Acte monogràfic del Govern Municipal 22/02/2024

  Acte monogràfic del Govern Municipal sobre el desenvolupament del Pla Parcial del Polígon de Can Curpell-Dipistol. Dijous 29 de febrer a les 20.00h a la Biblioteca del Casal Cultural.

 • Iaia memoria historica 8m 2024 Ullastrell s’adhereix a la campanya “Cap butaca buida” 16/02/2024

  Cap Butaca Buida neix amb un objectiu tan ambiciós com possible: convertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques. Aquesta iniciativa impulsada per Adetca, Time Out, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, planteja el repte d’omplir totes les butaques dels teatres de Catalunya el proper dissabte 16 de març de 2024. Que no quedi cap butaca buida. Un esdeveniment sense precedents per fer d’aquesta data la primera gran Diada del Teatre a Catalunya.

 • Can Curpell Aprovat el Pla Parcial del Polígon de Can Curpell 14/02/2024

  El passat dia 7 de febrer , la Junta de Govern Local va aprovar el Pla Parcial del polígon discontinu de Can Curpell i Dipistol. Aquest document contempla ja els usos i delimitacions de l’àmbit de Can Curpell per al futur desenvolupament com a zona industrial. El document restarà 45 dies en exposició pública a partir del 14 de febrer i rebrà els informes de tots els estaments competents per poder seguir amb la seva tramitació.
  Podeu consultar el document a : https://ullastrell.webmunicipal.diba.cat/media/repository/documents_oficials/normativa_urbanistica/SND_1_Can_Curpell_i_Dipistol.zip

 • Pista Renovació de l’enllumenat de la Pista Poliesportiva 13/02/2024

  Durant els dies del 13 al 16 de febrer es portarà a terme la renovació de l’enllumenat de la Pista poliesportiva mitjançant llumeneres LED.  L’actuació té un pressupost inicial de 13.441’36 euros.
  Aquestes obres faran que la pista poliesportiva romangui tancada mentre s’executin de  08.00 a 17.00 hores.

 • Visita del Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya Visita del Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya 12/02/2024

  El passat dimarts dia 6 l’Ajuntament d’Ullastrell va rebre la visita del Sr. Marc Sanglas , Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya i del Sr. Emili Mató, Director dels Serveis Territorials del Departament de Territori.
  L’alcalde Jaume Puig i la Regidora d’Urbanisme, Anna Bigordà, van poder fer arribar als representants de la Generalitat les demandes sobre la  millora del transport públic al municipi. També es va parlar sobre el futur polígon industrial de Can Curpell, del projecte de la rotonda a la C243c així com de l’obertura de la B40 i les afectacions en la mobilitat local.

 • emergència per sequera Ullastrell en fase d’emergència per Sequera 05/02/2024

  A partir d’avui dia 5 de febrer Ullastrell ha entrat en fase d’emergència per sequera tal i com ha decretat la Generalitat de Catalunya.
  En aquesta fase s’incrementen les restriccions de consum d’aigua. Per exemple el consum particular queda restringit a 200 litres habitant i dia de mitjana.  En altres àmbits es restringeix la supressió del reg agrícola un 80% o la reducció de l’ús de l’aigua per a usos ramaders un 50%.
  Ullastrell ha superat els llindars establerts per la Generalitat en els darrers mesos fet que ja ha comportat una sanció de l’ACA de 6.000 euros.

 • Tall de carrer TALL DE CARRER 03/02/2024

  Benvolguts veïns i veïnes:

   

  El C/ Prat de la Riba serà tallat el dimarts dia 06/02/2024, de 9.15h fins a les 14.00h per motiu de les obres a l'alçada del número 8 d'aquest carrer.

   

  Disculpeu les molèsties

 • Carnestoltes Arriba Carnestoltes, ja teniu preparada la vostra disfressa? 02/02/2024
  La canalla ullastrellenca donarà el tret de sortida el divendres 9 de febrer amb la rua, amb les i els alumnes de l’Escola Serralavella que s’iniciarà a les 9.45h, faran un recorregut pels carrers del poble.
  Diumenge 11 de febrer a les 12:00h, cantarem i ballarem  a la Pl. de les Escoles amb l’espectacle d’animació infantil a càrrec de l’històric Lluís Pinyot. Garantida l’alegria i la gresca!

  Seguidament, la festa continuarà a la mateixa plaça de les Escoles amb el Concurs de disfresses, que comptarà amb premis per diferents categories d’edat a les disfresses més simpàtiques i originals i a la millor comparsa. Les inscripcions es faran el mateix diumenge d’11:00 h a 11.55h. Consulteu les Bases del concurs adjuntes a la notícia.

  Finalment, a les 18.30 h, la sala d'actes del Casal Cultural acollirà el tradicional Festival solidari “Per Carnaval l’Artista Local”, organitzat per l’entitat Ullastrell Solidari. El preu és de 10€ per a adults i de 5€ per a infants de fins a 12 anys, i les entrades es podran adquirir al mateix Casal a partir d’una hora abans de l’espectacle.
   
  Així doncs, no us oblideu de disfressar-vos pel Carnestoltes d’Ullastrell i gaudiu de la diversió de la festa més boja de l’any!
 • 10 consells per estalviar aigua L’ACA sanciona Ullastrell per l’excés de consum d’aigua 29/01/2024

  L’Agència Catalana de l’Aigua ha fet arribar la primera sanció a l’Ajuntament d’Ullastrell per l’excés de consum d’aigua del municipi durant el mes de Setembre de 2023. Segons les dades de l’ACA Ullastrell ha gastat, en el mes de setembre,  305’43 litres per habitant dia quan el límit establert era de 230 litres, el que significa un excés de consum de 75’43 litres de mitjana per habitant.

  La sanció per l’excés del setembre és de 4.700 euros més 1.420.25 euros d’indemnització, que sumen un total de 6.120’25 que s’hauran d’atendre des de les arques municipals. Segons l’ACA és una sanció considerada lleu però adverteix que la reiteració farà augmentar el cost de les sancions. Per fer comparacions, aquest import és superior al que té la partida d’esports en el pressupost 2024 (6.000 €).

  L’Ajuntament ha recorregut la sanció al·legant la modificació d’algunes dades però de moment no ha obtingut resposta.

  Al mateix temps des de l’Ajuntament s’estan portant a terme diverses accions a curt, mig i llarg termini per reduir l’excés de consum general al municipi. Entre elles la reducció de cisternes de wc públics, la reducció de cabal en aixetes públiques, la prohibició de les dutxes en vestuaris municipals o el control de consum dels habitatges particulars. Al mateix temps s’està treballant en inversions en la xarxa de subministrament per evitar o detectar fraus i  fuites conjuntament amb l’empresa subministradora i la Diputació de Barcelona. També s’han enviat cartes d’advertència i possibles sancions als habitatges que superen les dotacions establertes.

  Es prega a la població que faci l’esforç de controlar el consum d’aigua tant per compromís ecològic, per reduir-ne el consum general i per evitar les properes sancions que rebrà l’Ajuntament i que afectaran de forma greu el seu pressupost anual, que anirà en detriment d’activitats i serveis.

 • Codi QR Informació porta porta i taxa justa 22/01/2024

  Recordem que la propera setmana es fan les sessions informatives de la taxa justa al teatre del casal, dates:
  -    Dimarts 23 a les 18:30h
  -    Dijous 25 sessió on line a les 20h, enllaç https://meet.jit.si/TaxaUllastrell250124
  -    Divendres 26 a les 18:30h
  En aquestes sessions podrem resoldre dubtes sobre la taxa justa i recollir el kit de recollida d’oli i roba porta porta. També hi haurà atenció d’incidències sobre cubells i dades personals.
  Recordem que ja estan disponibles per Android i Apple les aplicacions d’usuaris de taxa justa en els següents enllaços:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ullastrell.wcity&pcampaignid=web_share
  https://apps.apple.com/es/app/residus-ullastrell/id6475671792?l=ca

  QR enllaç sessió on line:

 • Fira de l'oli 12a FIRA DE L'OLI D'OLIVA D'ULLASTRELL 19/01/2024

  Enguany gaudirem més que mai a la 12ª edició de la tradicional Fira de l'Oli i l'Oliva amb un horari ampliat de 10h a 18h. Els productors locals i convidats ens mostraran una gran varietat de productes relacionats amb l'oli i derivats de l'oliva. Us hi esperem!

 • Portada programació cultural hivern 2024 Programació cultural Hivern 2024 17/01/2024

  Seguim amb la programació cultural d'hivern 2024

  No us perdeu totes les activitats programades per gaudir de la cultura, la natura i l'esport.

  Us hi esperem!

 • Apropem 1439 viatges gratuïts al 2023 16/01/2024


  Els veïns i veïnes d’Ullastrell han gaudit de 1.439 viatges gratuïts en autobús dins del municipi . Aquesta iniciativa es va posar en marxa al maig del 2022 amb l’objectiu d’apropar els barris i els diversos nuclis del municipi promovent així la cohesió social, la promoció del comerç i una mobilitat més sostenible.
  Durant el 2023 s’han fet de mitjana 120 viatges mensuals aprofitant el “Bitllet 0” de transport urbà gratuït i ha tingut un cost de 3.452’76 €
  La gratuïtat segueix vigent i només s’ha demanar al conductor el “bitllet 0” i s’aplica a viatges amb origen i destí dins del terme municipal.

 • pla de sequera Pla de sequera 22/12/2023

  Ullastrell aprova el Pla de sequera

  El govern municipal ha redactat un document intern de pla de sequera amb l’objectiu de reduir el consum d’aigua al municipi. Des de ja fa mesos que el municipi sobrepassa els límits de consum exigits per l’Agència Catalana de l’Aigua en les diferents fases d’emergència que s’han decretat des de la Generalitat de Catalunya.

 • Bones festes BONES FESTES 22/12/2023
 • Rebuda oficial Rebuda oficial a Arnau Bartés 21/12/2023

  Ahir es va portar a terme la rebuda oficial al pilot de ral·lis ullastrellenc Arnau Bartés, campió de la categoria Volant RAAC Mavisa d’enguany. A la recepció es va poder comptar també amb el seu copilot, amics i familiars. Per part de l’Ajuntament se li va regalar un petit detall de productes locals i va signar el llibre d’honor. En pocs mesos s’han fet 2 rebudes a dos esportistes locals, el ciclista Abel Balderstone i el mateix Arnau Bartés fet que demostra el potencial esportiu d’èlit d’Ullastrell.

  Enhorabona!

 • Ral·li Rebuda oficial a Arnau Bartés 19/12/2023

  El pilot de ral·lis local Arnau Bartés es va proclamar a finals del passat mes de novembre com a campió del 45è Volant RAAC Trofeu Mavisa 2023 amb 121 punts.

  Per això el consistori ha preparat una rebuda, oberta a tothom, per felicitar oficialment al pilot i poder compartir una estona amb ell i que expliqui les experiències viscudes.

  L’acte serà demà dimecres a les 19.00h a la sala de plens. Us hi esperem!

 • Ajuntament Pressupost de 2.557.065’58€ per al 2024 18/12/2023

  El ple municipal va aprovar el 29 de novembre el pressupost per a l’exercici 2024 que serà de 2.557.065’58€, un 2.93% menys que el del 2023, aproximadament 97.775’14 euros menys.

   

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49