Aquesta tardor, no et perdis els tres espectacles familiars al Casal Cultural d'Ullastrell

Divendres, 19 d'octubre de 2018 a les 00:00

Aquesta tardor una programació per a públic familiar arribarà al Casal Cultural d’Ullastrell, perquè ningú es quedi a casa

De la mà de la comissió del Casal, cada últim diumenge dels mesos d’octubre, novembre i desembre podrem gaudir de propostes diverses en sessió matinal per tots els gustos a la Sala d'Actes.
 
S’enceta la programació el proper 28 d’octubre a les 11h, en què la companyia Crea Moviment ens presenta Un món de cartró. Un espectacle familiar participatiu que utilitza teatre, moviment i música per invitar a menuts (de 3 a 8 anys) i grans a sentir-se protagonistes d’un conte en família. Vine a gaudir de jocs, cançons originals, propostes de moviment i altres músiques en un creatiu espai ple de caixes de cartró!
Per aquest espectacle, com que les places són limitades (50), es recomana fer inscripció prèvia emplenant el següent formulari o presencialment a la Biblioteca Josep Massagué.
 
Seguidament és el torn el 25 de novembre a les 12h de la companyia La Tal, amb l’espectacle Grand Hotel Italino. Un món imaginari creat pel protagonista, (teatre de gest) que vivint dins una bugaderia d’un hotel d’una gran ciutat, parla entre llençols i màquines de rentar. Un cant a la creativitat en plena solitud, dirigit a infants a partir de 7-8 anys.
 
I es tancarà l’any el 30 de desembre a les 12h amb la companyia Xirriquiteula i el seu espectacle Papirus. Amb 14 anys de rodar per mig món, aquest espectacle conserva la poesia i màgia per arribar a petits i grans, a tots aquells que encara somnien. Amb sentit de l’humor i sorprenent creativitat, Papirus ens parlarà de l'amistat, de la guerra, dels temors que ens fan petits, dels sentiments i de l'esperança. Recomanat per infants de 5 a 12 anys.
 
Les entrades de tots els espectacles tenen un preu de 5€ per persona i es poden pagar a partir de mitja hora abans de l’espectacle a la taquilla del Casal Cultural.
 
+ Info:
Ajuntament d’Ullastrell
937887262 / 650248021
Darrera actualització: 19.10.2018 | 13:52