Atenció. Obres a la Serra

Divendres, 5 de maig de 2017 a les 13:30

El proper Dilluns 8 de Maig s’inicien les obres  de Mina d’Aigues de Terrassa en el Carrer de la Serra que van destinades al reforçament de les canonades de servei d’aigua que travessen part del nucli urbà.

Es realitzaran diverses cates en tot el carrer. Tot i que el trànsit quedarà obert no es descarten talls puntuals del carrer així com dificultats en l’aparcament en aquest tram degut a la maquinària i infraestructura de l’obra. També hi haurà restriccions en vehicles pesats. Com se sap, aquestes canonades han donat problemàtiques greus els darrers mesos i s’espera que amb aquesta obra quedin resoltes de forma permanent.


Tot i la dificultat i complexitat de les obres esperem poder informar el més aviat possible dels talls. Es recomana evitar el màxim possible l’aparcament estable al Carrer Serra i utilitzar els aparcaments de l’escola vella o del camí de la roureda. Tanmateix es demana molta precaució alhora de transitar amb vehicles pel carrer serra i la mateixa precaució alhora d’acostar-se a les obres. Finalment demanar que s’atenguin les indicacions del personal de les obres.


Qualsevol dubte us podeu dirigir a l’Ajuntament  o trucar al 93.788.72.62


Govern Municipal


Ullastrell 5 de maig de 2017

Darrera actualització: 05.05.2017 | 14:02