DESVIAMENT PROVISIONAL DE LA BV1202/CARRETERA DE TERRASSA

Divendres, 28 de desembre de 2018 a les 00:00

AQUESTA NOTÍCIA VA SER PUBLICADA EL 28/12/2018, EN MOTIU DEL DIA DELS SANTS INNOCENTS.

En les properes setmanes s’iniciaran desviaments forçats de trànsit que dificultaran l’entrada i la sortida d’Ullastrell.

Les obres que es portaran a terme a la carretera cap a Terrassa faran que durant aproximadament 1 mes l’entrada i la sortida del poble només es podrà realitzar pel camí del Bolet o per la carretera del Suro. L’Ajuntament porta a terme aquestes obres que consten de diversos arranjaments en tot el tram urbà, començant per la rotonda a l’altura del Turó de Can Palet .

Per tot això s’està asfaltant el camí del Bolet amb l’objectiu de facilitar el trànsit rodat per a les entrades i sortides del poble.

Com a recomanacions cal dir que es prega que durant les obres s’evitin viatges innecessaris cap a Terrassa i el govern ha aprovat una exempció de l’impost de circulació dels propietaris de vehicles 4x4 així com una bonificació per tots aquells que realitzeu viatges en bicicleta cap a Terrassa.

Per acabar, tots aquells que feu el “Bolet” de forma constant recomanar que, degut a l’augment de trànsit que es produirà en aquella zona, utilitzeu la ruta del Pont del Masover per a realitzar exercici i passejades.  Aquesta ruta són 5 km i es poden arribar a cremar 800 kcal , per tant és totalment recomanable per a la salut. Com que es preveu també un fort increment en aquesta ruta del Pont del Masover, l’Ajuntament instal·larà uns semàfors a Can Font i al Camí de la Roureda que regularan el transit de vianants i runners.

Amb tot , disculpeu les molèsties i esperem que tot plegat sigui en benefici comú d’Ullastrell.

Darrera actualització: 02.01.2019 | 08:53