Es liciten les obres de millora de la C-243c

Divendres, 21 de desembre de 2018 a les 00:00

Les obres impliquen la millora dels accesos a Ca n'Amat i una millora de la senyalització i ferm.

El passat 20 de Desembre la Generalitat de Catalunya va iniciar el procés de licitació  de les obres de millora de l’accés de Ca n’Amat a la carretera C243c ( Carretera de Martorell ) en el seu PK 8+660.

La millora d’aquest accés és una reivindicació històrica dels veïns d’Ullastrell que en pocs mesos quedarà resolta. La carretera de Martorell (C243c) és una de les més transitades de Catalunya i l’accés a la urbanització ullastrellenca de Ca n’Amat ha estat sempre molt complicat degut a la manca de visibilitat i l’altíssim trànsit de la carretera. En les diverses reunions de negociació amb la Generalitat hi ha participat l’Ajuntament d’Ullastrell i membres de la Junta de l’AAVV de la urbanització.

El projecte, que té un pressupost de mes de 600.000 euros, proposa la construcció d’una nova rotonda dins de Ca n’Amat així com carrils d’acceleració i desacceleració per facilitar l’entrada i la sortida a la urbanització. Tanmateix la Generalitat porta a licitació la millora de senyalització i ferm de la mateixa carretera en el tram del PK 0 fins el 12+800 per un valor de gairebé 400.000 euros.

Segons el procés de licitació les empreses que vulguin optar a l’obra tenen temps fins el 16 de gener per a presentar ofertes i un termini de 6 mesos per a l’execució de l’obra.

El Govern Municipal valora molt positivament que s’iniciï la licitació ja que és el pas final per a l’inici de les obres que resoldran aquesta mancança històrica que afecta al terme municipal d’Ullastrell i en concret als veïns i veïnes de Ca n’Amat.

Darrera actualització: 27.12.2018 | 13:27