INFO: TALLS DE CARRERS i APARCAMENT - Festa Major 2017

Dimecres, 9 d'agost de 2017 a les 00:00

A partir del dimecres 9 d'agost i fins el dimecres 16 hi haurà alguns talls de carrer i prohibicions d'aparcar en segons quines zones del municipi.

Amb la voluntat de dinamitzar el centre del poble i fer la Festa Major més participativa, la ubicació de la majoria dels actes serà al C/Serra per la zona de davant de l'Ajuntament. Això comportarà els següents canvis de trànsit:

NO APARCAR:

  • Del 9 al 16 d'Agost NO ES PODRÀ APARCAR en diferents zones del C/ Serra entra La Mola, C/Prat de la Riba, Pl. Lluís Companys i la Pl. dels Infants, el qual estarà degudament senyalitzat on calgui.
  • Quedarà totalment prohibit l'aparcament al C/Prat de la Riba i Pl. Lluís Companys i C/Serra de La Mola fins a la Pl. dels Infants del dissabte 12 al dimarts 15 d'Agost.

Persones mobilitat reduïda: En cas de les persones que hagin demanat la targeta de mobilitat reduïda, la zona d'aparcament especial serà al c/Serra entre els números 2 - 12.

TALLS DE CARRER:

SERRA
Del dissabte 12 al dimarts 15 el C/Serra del tram de La Mola fins a la Pl. dels Infants quedarà tallat al transit. Només amb pas exclusiu per:

  • Vehicles de serveis
  • Pas per a veïns residents a la zona (de 8h. a 14h.)
  • Persones amb targeta de mobilitat reduïda

POBLE
DISSABTE 12 Durant la Cercavila en Bicicleta del dissabte per la tarda, es tallarà el trànsit puntualment quan passi la cercavila, cal conduir amb precaució per tot el poble.

DIUMENGE 13 Al matí no es podrà aparcar al costat de la pista poliesportiva per l’activitat Holly Party.

DILLUNS 14 Al matí, del tram de la Plaça dels Infants fins dalt la pujada del c/Serra, quedarà tallat als vehicles per l’activitat aquàtica.

DIMARTS 15 El carrer de la Serra fins a l’església i tornar, estarà tallat al trànsit, al llarg de la cercavila:

12:00 h. a 13:00 h. per cercavila Ofrena Floral 

14:00 h. a 14:30 h. per cercavila Gegants


TRAMS DOBLE SENTIT:

Per facilitar l'accés als veïns de la zona del C/Serra durant els dies de Festa Major, s'ha habilitat els següents trams en doble sentit en aquests horaris:

Del tram de La Mola fins girar a la Pl. Lluís Companys i seguir pel C/Prat de la Riba i viceversa.
Del tram de Cal Correu fins a la Pl. dels Infants i viceversa:

- OBERT per accessos a pàrquings particulars i proveïdors de comerços de 8h. a 14h. del dissabte 13 al dimarts 16 d'Agost.

- Del dimecres 9 al divendres 11 d'agost, puntualment es pot veure afectat aquest tram, segons muntatge de la Festa Major.

Demanem als veïns/es que respectin els senyals de no aparcar i no circular en les zones així marcades. Per tot això aconsellem fer els desplaçaments a peu sempre que es pugui.


En cas d'arribar en cotxe, el pàrquing més pròxim i gran és el de sota la carretera 
davant antigues escoles, amb accés a peu per les escales de El Progrés i del Sindicat.

 

Els contenidors situats a sota la Serra es reubicaran de lloc aquests dies de Festa Major i els podreu trobar al costat del Sindicat. En el seu lloc s'instal.laran els labavos mòbils que estaran oberts aquests dies de festa.


Disculpeu les molèsties i gaudiu de la Festa Major!

Darrera actualització: 11.08.2017 | 08:51