Ja tenim portada anunciadora de la Festa Major 2023

Dilluns, 3 de juliol de 2023 a les 15:00

L'obra "Amb segell propi" de Lluc Rodríguez Cucurella ha estat la guanyadora d'entre les 11 obres presentades a concurs.

Aquest passat dimarts finalitzava el termini per a presentar les obres al concurs de la portada anunciadora de la Festa Major 2023. Dimecres es va reunir el jurat on havia de decidir entre 11 obres participants quina seria la guanyadora, una decisió difícil amb l'alt nivell de les propostes però que finalment va ser l'ullastrellenc Lluc Rodríguez Cucurella, qui amb l'obra "Amb segell propi" ha guanyat el concurs 2023. El jurat va destacar-ne l'atractiva composició i vincle amb Ullastrell, la tria de colors vius, i la cura en el disseny dels elements i la seva adaptabilitat al programa.

Podreu veure totes les obres participants exposades a l'entrada del Casal. L'obra guanyadora servirà per anunciar la Festa Major i com a portada del programa d'actes. L'últim dia de la festa se li farà entrega del premi de 200€ al guanyador.

Moltes gràcies a tothom per la participació i enhorabona al guanyador!! Us esperem de nou en el concurs de l'any que ve.

Darrera actualització: 03.07.2023 | 14:38