CURSA DE MUNTANYA - La Serralavella

Diumenge, 18 de març de 2018 (De 10.00 h a 13.00 h)

La sortida de la cursa de Muntanya serà al carrer Serra amb Pl. J. Montmany (davant Sindicat) tot i que els dorsals i el guarda-roba els trobareu a la pista poliesportiva, al costat del Casal Cultural.

Distància:10 Km. aprox. que discorren pràcticament en la seva totalitat per terreny sense asfaltar en una zona privilegiada i de gran bellessa.

Participants: 400 màxim (no s’admetran inscripcions el mateix dia de la prova).

Preu: 12€ El preu de l’inscripció inclou avituallament de beguda en el transcurs de la cursa, així com entrepà de botifarra i beguda a l’arribada, menudalles i una bossa del corredor amb productes típics d’Ullastrell i productes cedits per empreses col.laboradores.

Org. Ass. Correviurepopular

 

AFECTACIONS TRÀNSIT:


La sortida serà a les 10h. del c/ Serra amb la Pl.J.Montmany (Sindicat) i baixarà pel camí de sota la Serra fins a sortir per dalt el camí de Can Costa, seguiran per Av. Verge Montserrat, Camí de les Monges i camí del Cementiri.
🚫 Queda prohibit aparcar al llarg d'aquest recorregut a partir de dissabte 17 a les 23h fins al finalitzar la cursa.
⛔  Estarà tallat al trànsit el c/Serra des de La Mola i els carrers que donen al recorregut a l'inici i mentre passi la cursa.
🚫 Estarà prohibit aparcar al costat de la Pista poliesportiva, ja que serà el punt d'entrega de dorsals i arribada de la cursa des de les 23h. del dissabte 17 fins finalitzar la cursa.

Hi haurà dos talls puntuals de la carretera:
Carretera Olesa, quan la cursa passi del cami del cementiri al camí d'El Bolet.
Carretera Terrassa, quan la cursa passi pel Camí Ral cap a Can Cabassa.


Darrera actualització: 18.03.2018 | 07:52