Jornada Tècnica
ULLASTRELL, dijous 18 de gener de 2017
El conreu de l’olivera al Vallès Occidental ocupa només unes 200 ha. Tot i que no és un conreu principal, la recuperació d’antigues feixes i la producció d’oli d’oliva de determinades varietats en secà va prenent rellevància amb els anys. El conreu d’olivera es situa fonamentalment en marges i peces de conreu de petites dimensions difícils de mecanitzar. La recuperació del conreu de l’olivera per la producció d’oli afavoreix l’activitat agrícola i l’oferta gastronòmica local amb una necessària recuperació del paisatge a l’entorn de viles i ciutats.
Les claus de l’èxit en el conreu de l’olivera es fonamenten en pràctiques adreçades a millorar la productivitat però sense perdre qualitat en el producte.
L’objectiu de la jornada serà la de tractar aspectes relacionats amb la sanitat, el maneig del conreu i la qualitat del producte.
Jornada Gratuïta.Es necessària prèvia inscripció a través de l’Oficina Comarcal del Valles Occidental (tel. 937276490 – A/e: o a través del servei de preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat.